EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

04:08 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació ha permés guanyar espai i seguretat per als banyistes i vianants

Benidorm finalitza l'enderrocament del moll de càrrega de Tamarindes i millora l'accés a la platja

19 febrer 2022
Mejora del acceso a la playa en el Paseo de Tamarindos
Mejora del acceso a la playa en el Paseo de Tamarindos

L'alcalde ha lamentat que la tardança i "els condicionants del Ministeri" hagen retardat l'actuació.

L'Ajuntament de Benidorm ha finalitzat l'enderrocament del moll de càrrega existent en el Passeig de Tamarindes, una actuació executada per a millorar l'accés a la platja, que ha eliminat al seu torn l'antiga rampa que "s'utilitzava per a la càrrega i descàrrega de maquinària i que feia anys que estava en desús". Així ho ha explicat l'alcalde, Toni Pérez, que al costat dels responsables d'Espai Públic i Platges, José Ramón González de Zárate i Mónica Gómez, han visitat l'estat final dels treballs realitzats per les brigades municipals.

Pérez ha assenyalat que l'actuació de millora "comptava amb el vistiplau del Servici Provincial de Costes d'Alacant" i "permetrà alliberar un tram d'arena per als banyistes, evitant al seu torn el risc de caigudes per a les persones que passegen per este tram de Tamarindes en eliminar-se el desnivell que hi havia".

L'alcalde ha considerat a més que "amb la supressió d'este moll de càrrega i de la rampa en desús es millora també la imatge i estètica del Passeig de Tamarindes, en el qual s'han executat diverses actuacions en els últims anys enfocades a guanyar espai per al vianant, i convertint-lo en una zona molt transitada".

Pérez ha detallat que esta actuació "fa molt temps que la teníem al cap perquè es tractava d'un moll històric i en desús que plantejava un accés enganyós a la platja", però no s'ha pogut fer abans "perquè requeria l'autorització de la Direcció General de Costes".

La intervenció ja finalitzada "ens permet arribar a Setmana Santa amb esta zona millor urbanitzada, amb més espai i més seguretat per als banyistes i vianants". En opinió de l'alcalde són "xicotets detalls que fan que al final Benidorm oferisca una imatge de modernitat i inversions en el dia a dia". També, ha dit, "guanyem en estètica i accessibilitat", a més que "s'allibera un tram d'arena per als banyistes".

Toni Pérez també ha recordat que s'han iniciat els tràmits "per a introduir un llavapeus en la zona i possibilitar que este racó de la platja de Ponent tinga major utilitat".

L'alcalde, finalment, ha lamentat, que este projecte, "generat en esta legislatura, haja experimentat "molts problemes per a poder actuar" a conseqüència dels condicionants del Ministeri. "La realitat és que no podem fer res que no estiga autoritzat i dialogat i a vegades es perden part dels projectes en els quals treballem per a l'embelliment i l'accessibilitat" ha finalitzat.