EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:16 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació està emmarcada en les tasques especials de neteja previstes en el plec de la concessionària de platges

Benidorm fa una neteja intensiva en el parc natural de la Serra Gelada

15 març 2024
Benidorm realiza una limpieza intensiva en el Parc Natural de la Serra Gelada

L'Ajuntament de Benidorm està executant estos dies una neteja intensiva en el tram del parc natural de la Serra Gelada que competix al nostre terme municipal, amb especial incidència en els voltants de La Creu, per a retirar diferents tipus de residus i protegir este espai natural. L'edil de Platges i Medi Ambient, Mónica Gómez, ha explicat que estos treballs estan sent executats per l'empresa concessionària de la gestió integral de les platges, la mercantil R.A. Benidorm, i que està previst que es prolonguen al llarg de la setmana vinent, de manera que tota la zona estiga buidada abans de l'inici de la Setmana Santa, primera gran cita turística de l'any.

la regidora ha recordat que esta neteja vertical a la Serra Gelada està emmarcada dins de les actuacions especials de neteja previstes en el plec de condicions, que fixa que la concessionària ha de executar anualment sis actuacions especials de neteja en cales i penya-segats de la ciutat. En este sentit, Mónica Gómez ha traslladat que ja es va portar a cap una primera neteja vertical de tota la zona i que actualment s'està duent a terme una segona batuda per a acabar de retirar tots els residus detectats.

Igualment, Gómez ha indicat que les labors de neteja s'han desenvolupat de manera manual, amb operaris especialitzats en esta mena de treballs verticals, que es desplacen pels vessants per a recollir totes les deixalles que s'acumulaven en elles. Així mateix, ha destacat que la Serra Gelada en conjunt, i en particular La Creu, són "dos dels principals enclavaments turístics de Benidorm", motiu pel qual des de l'Ajuntament "es duen a terme totes les accions que estan al nostre abast per a mantindre'l en el millor estat, tant en l'àmbit d'imatge com des del punt de vista mediambiental".