EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

10:49 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Presenta en Fitur una guia amb informació d'on allotjar-se amb mascotes, rutes urbanes amb gossos i servicis canins

Benidorm exhibix la seua oferta 'dog-friendly', un segment que suma més de 7 milions de viatgers anuals

24 gener 2020
Benidorm exhibe su oferta ‘dog-friendly’, un segmento que suma más de 7 millones de viajeros anuales

Benidorm exhibix estos dies en la Fira Internacional del Turisme de Madrid (Fitur) la seua oferta 'dog-friendly', "un dels segments turístics amb major creixement i que suma més de 7 milions de viatgers anuals només a Espanya", segons ha indicat hui l'alcalde, Toni Pérez. Per a donar visibilitat a esta oferta, Benidorm ha editat un nou fullet específic sobre turisme 'dog-friendly' en el qual es recull tota la informació necessària per a aquells viatgers que vulguen visitar la destinació acompanyats de les seues mascotes.

L'alcalde ha presentat este matí esta guia, editada per Visit Benidorm i Dog Vivant, acompanyat d'Elena Fernández, directora de la signatura. Una guia en la qual s'inclou informació com a quins mitjans de transport permeten viatjar amb animals; com moure's per Benidorm amb transport públic; diferents rutes i passejos urbans per a conéixer la destinació; i les zones d'esplai per a mascotes de la ciutat.

El fullet també recull un enllaç per a consultar els establiments hotelers i hostalers 'dog-friendly'; així com les clíniques veterinàries i diferents servicis canins dels quals disposa Benidorm. A més, el full de mà incorpora normativa general i els articles de l'Ordenança municipal de Medi Ambient referits a la tinença d'animals i obligacions dels propietaris; i una relació de les platges canines situades en municipis pròxims a Benidorm.

Durant la presentació d'esta guia, que també està disponible en format digital, Toni Pérez ha indicat que "este segment constituïx una oportunitat per al sector turístic, alguna cosa que l'empresariat local ja ha detectat perquè Benidorm és la ciutat de la Comunitat Valenciana amb més 'dog-friendly'". Concretament, segons un estudi d'HomeToGo, el 16,51% de l'allotjament turístic de Benidorm són 'dog-friendly'.

L'alcalde ha indicat que "els últims estudis i informes, com l'elaborat l'any passat per Dog Vivant, revelen que els turistes que viatgen amb les seues mascotes gasten un 23% més que la mitjana de viatgers, i que les seues estades mitjanes se situen en cinc nits". A més, les destinacions de platja i costa "són la primera opció per al 36% de les persones que planifiquen viatjar amb les seues mascotes".

"En el nostre cas –ha subratllat–, no es tracta d'obrir-nos a un nou producte turístic, perquè el sector fa anys que el treballa, sinó de traure profit d'eixa oferta que ja tenim –i que estem segurs que continuarà augmentant– i donar-la a conéixer entre aqueixos turistes, fonamentalment nacionals, que almenys viatgen una vegada a l'any amb les seues mascotes i que potser no havien remenat l'opció de viatjar a Benidorm perquè desconeixien les possibilitats que oferix la ciutat en l'àmbit 'dog-friendly'".

Per part seua, Elena Fernández ha assenyalat "l'aposta de Benidorm pel turisme amb gos és una aposta pel futur, per l'especialització i els nous mercats, així com un suport al sector privat, que reforça als negocis que ja són 'dog-friendly' i anima a sumar-se a altres nous". Per a Dog Vivant és "un orgull" acompanyar a la ciutat "en este camí" cap a la "millora contínua de l'oferta 'dog friendly', perquè cada vegada més famílies al complet puga descobrir i gaudir la destinació Benidorm".