EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

01:54 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les obres en la intersecció de Conca amb Kennedy aportaran accessibilitat i seguretat, amb un pas sobreelevat del vial

Benidorm es prepara per al retorn de l'activitat turística

29 gener 2021
Benidorm es prepara per al retorn de l'activitat turística ...

Al carrer Kennedy es duplica la capacitat d'aparcament i s'aconseguixen places per a mobilitat reduïda i motos

L'Ajuntament de Benidorm està escometent actuacions concretes en punts de la ciutat on en altres moments seria més complicada la seua execució. És el cas de les obres en la confluència dels carrers Conca i Kennedy. "Aprofitem el dramàtic moment actual" va assenyalar l'alcalde, "per a actuar en un punt d'alta densitat turística en la normalitat".

"No és una gran obra –va dir l'alcalde– però sí que és molt important i rellevant". Es tracta d'una actuació que "aporta accessibilitat i seguretat" al mateix temps que duplica "la capacitat d'aparcament al carrer Kennedy", aportant "noves plaça per a vehicles de mobilitat reduïda i motocicletes.".

En la citada confluència dels carrers Cuenca i Kennedy s'està procedint a ampliar les voreres, realitzant orelletes en les quatre cantonades, elevant vorades i desenvolupant d'un pas de vianants sobreelevat del nivell de la calçada que actuarà com a reductor de velocitat.

Esta obra es pot escometre ara, va assenyalar l'alcalde, perquè "desgraciadament" és el millor moment, ja que "es generen menys molèsties i incomoditats" i "mantenim el pols que demandarà l'activitat turística quan es reprenga l'activitat".

Amb esta actuació, va destacar l'alcalde, "trobaran tant residents com visitants unes millores importants" en via pública. Es tracta d'un gran encreuament d'aspecte per als vianants enquadrat en una zona de molt de trànsit on se situen dos hotels, Rio Park i Caballo de Oro, "que registren més de mig milió de pernoctacions a l'any", va puntualitzar l'alcalde, i edificis d'apartaments turístics, com Alpha Apartments.

Benidorm, va assenyalar Pérez, està activant este tipus d'obres dels carrers Cuenca i Kennedy, com les que es realitzen als carrers Eivissa i París, totes elles "de notables condicions turístiques". Són actuacions que s'executen, va dir l'alcalde, per a preparar-nos "per a ser millors quan tot això passe".

Va insistir Toni Pérez en aqueixa premissa de treball indicant que "no podem abaixar la guàrdia ni en el sanitari ni en les mesures que ens permeten sostindre tant el teixit social com el productiu", però al mateix temps, va destacar l'alcalde, "no podem perdre la capacitat de renovar la ciutat perquè quan tot això passe la competència també estarà millor preparada".

Tot el conjunt d'actuacions detalladament que es realitzen en estos mesos de nul·la activitat turística té com a objectiu "preparar la ciutat per al retorn a l'activitat". I en aqueixa línia l'alcalde puntualitzava que Benidorm ha de "continuar sent una ciutat i un destí atractiu", insistint que "molt més del que érem el març de 2020 quan esta crisi que era sanitària, però que va derivar en el social i l'econòmic, ens va abordar".

Esta actuació de l'encreuament dels carrers Cuenca i Kennedy té una projecció superior en esta última en el tram comprés entre el carrer Cuenca i l'avinguda d'Europa on es replanteja el sistema d'aparcament duplicant les places existents; De les quasi 80 actuals es passarà a 150 places, amb una secció per a aparcament de motocicletes i noves places d'aparcament per a vehicles de persones de mobilitat reduïda".