EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

02:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm culmina els tràmits requerits pel Ministeri per a abordar la construcció de la nova comissaria

24 novembre 2016
Benidorm culmina los trámites requeridos por el Ministerio para abordar la construcción de la nueva comisaría

L'Ajuntament canvia l'ús de la parcel·la cedida a Interior i espera que el projecte s'incloga en els Pressupostos Generals de l'Estat del 2017

L'Ajuntament de Benidorm ja ha culminat els tràmits requerits pel Ministeri de l'Interior per a poder abordar la construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional en la partida del Salt de l'Aigua. L'edil de Patrimoni, Lourdes Caselles, ha explicat que Interior havia comunicat la necessitat de canviar l'ús de la parcel·la de 4.971 metres quadrats que ha estat cedida per l'Ajuntament. Concretament, este sòl havia de canviar "de dotacional a patrimonial"; una modificació "no implica cap en els paràmetres urbanístics".

Caselles ha assenyalat que el canvi de qualificació es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i anirà al ple del pròxim dilluns per a la seua aprovació. En cas d'aprovar-se, l'acord es remetrà a la Secretària d'Estat de Seguretat.

La regidora ha aclarit que la cessió de la parcel·la, ja amb la qualificació de patrimonial, té una vigència de cinc anys. Transcorregut eixe termini, si el Ministeri no ha construït la nova comissaria, la parcel·la "revertirà en l'Ajuntament i en el patrimoni municipal".

Caselles ha recalcat que esta qüestió es porta a ple sense demora per a intentar que "s'incloga una partida per a la comissaria en els Pressupostos Generals de l'Estat del 2017". L'edil ha apuntat que Interior ha traslladat el seu interés a abordar com més prompte millor la construcció d'esta comissaria i que l'alcalde, Toni Pérez, ha mantingut contactes amb el Ministeri per a intentar que així siga.

La responsable de Patrimoni ha insistit que la nova comissaria és una infraestructura "necessària i demandada no solament pels propis membres de la Policia Nacional que estan a Benidorm sinó per tota la ciutat", ja que és indispensable "canviar la ubicació i comptar amb unes instal·lacions més modernes i concorde als efectius" que el cos té "en l'actualitat". Referent a açò, Caselles ha recordat que l'actual comissaria ha complit ja quatre dècades.

En eixe temps, la plantilla de la Policia Nacional a Benidorm ha crescut de forma exponencial pel que les instal·lacions actuals a més d'obsoletes resulten insuficients.