EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

15:15 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu és poder licitar en l'últim trimestre de l'any cap dels projectes més significatius recollits en l'estratègia

Benidorm contracta una assistència tècnica per a agilitar la tramitació de projectes previstos en l'Edusi

01 juny 2020
Benidorm contrata una asistencia técnica para agilizar la tramitación de proyectos previsto en la Edusi

La Junta de Govern Local (JGL) ha adjudicat hui el contracte d'assistència tècnica de suport per a agilitar, davant el Govern d'Espanya i la Unió Europea, la tramitació dels projectes previstos en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), per a la qual l'Ajuntament de Benidorm va aconseguir una subvenció de 10 milions d'euros i que contempla actuacions per import de 23 milions a dur a terme en un termini de cinc anys.

L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "tal com han posat de manifest en fòrums de debat i trobada nombrosos Ajuntaments que compten amb Estratègies DUSI aprovades i que són beneficiaris d'ajudes per a la seua implementació, tota la tramitació prèvia a la licitació dels projectes és extremadament complexa i requerix un equip professional bolcat en exclusiva a estes labors". D'ací ve que "hàgem recorregut a una assistència de suport perquè el personal municipal compte amb un suport tècnic que els permeta agilitar la concreció i licitació dels projectes previstos en l'EDUSI sense desatendre la resta de tasques i actuacions que tenen assignades i que són essencials per a la gestió del dia a dia de Benidorm".

Quatre empreses es van presentar a este concurs públic, una de les quals va ser exclosa després de l'obertura del primer perquè no havien aportat en el seu equip dos perfils professionals demandats en el plec de condicions. L'oferta finalment adjudicatària, Grup Considera SL, posarà a la disposició d'este servici un equip multidisciplinari format per: un arquitecte, un enginyer de camins i un industrial, una llicenciada en Ciències Ambientals i dos en Biologia, una llicenciada en Econòmiques i una altra en Dret, una sociòloga, una llicenciada en Filologia Anglesa i un llicenciat en Ciències de la Informació.

Este equip multidisciplinari prestarà servici de suport a la gestió administrativa, economicofinancera, urbanística, ambiental, de comunicació i difusió, i de proposició d'actuacions i projectes.

Toni Pérez ha destacat que "amb l'adjudicació d'este contracte volem dinamitzar i donar suport a la nostra EDUSI i començar com més prompte millor a enviar a licitar, projectar i executar els principals projectes programats en Plaça de Bous, Sèquia Mare i centres de Mediació i Ocupació, així com en propostes d'accessibilitat i mobilitat en els barris Alfredo Corral, Els Tolls i Colònia Madrid", zona d'implementació de l'Estratègia. L'objectiu és que els primers projectes estiguen llestos en l'últim trimestre d'este mateix any.

L'alcalde ha insistit que l'EDUSI és "un projecte de ciutat irrenunciable" per a fer que "Benidorm siga més sostenible, més eficient i més inclusiva, millorant així la qualitat de vida de residents i turistes".

L'import d'adjudicació ha sigut d'una mica més de 55.000 euros anuals i la duració del contracte és d'un any amb possibilitat de pròrroga d'altres dos.