EL TEMPS A BENIDORM ARA

31

23:55 PM

HORA BENIDORM

8ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'assassinat de la dona, de vint anys, va ser confirmat ahir per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere

Benidorm condemna el crim per violència masclista del passat 20 d'agost a Torrejón

05 octubre 2022
Benidorm condena el crimen por violencia machista del pasado 20 de agosto en Torrejón

L'Ajuntament de Benidorm ha celebrat este migdia un minut de silenci en la plaça de de S. M. els Reis d'Espanya per a condemnar l'últim crim confirmat per violència masclista, que va tindre lloc el passat 20 d'agost en la localitat de Torrejón de Ardoz (Madrid). Amb esta concentració silenciosa encapçalada per l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, la ciutat ha mostrat la seua repulsa davant esta xacra social, que enguany s'ha saldat ja amb l'assassinat de 34 dones a les mans de les seues parelles o exparelles. Des de 2003, any en què van començar a comptabilitzar-se les víctimes, són ja 1.164 les dones assassinades.

La víctima, de vint anys, va ser assassinada a les mans de la seua parella, el cos de la qual també va ser trobat sense vida després de l'incendi que va assolar una nau industrial abandonada en la qual es van trobar els dos cadàvers. La parella no tenia fills i la investigació va revelar que existien denúncies prèvies per violència de gènere.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.