EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

00:49 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Centenars de persones han acudit a tots dos cementeris de la localitat durant tota la jornada

Benidorm celebra el Dia de Tots Sants

01 novembre 2022
Celebración de la Festividad de Todos los Santos en Benidorm 2022
Celebración de la Festividad de Todos los Santos en Benidorm 2022

Al matí s'ha celebrat la tradicional eucaristia en el cementeri de Sant Jaume i a la vesprada en el de la Mare de Déu del Sofratge.

 

Centenars de persones han celebrat hui la festivitat de Tots Sants amb visites als dos cementeris de Benidorm per a recordar als seus difunts en una jornada presidida pel bon temps. Durant tot el dia els assistents han recorregut els carrers de tots dos cementeris en un degoteig incessant de persones.

A les 12.30 del migdia, el rector de l'església Sant Francesc d'Assís de Benidorm, Sr. Francisco Juan Galiana ha oficiat una missa en el cementeri de Sant Jaume, a la qual han assistit, entre altres, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidor de Cementeris, Ángela Llorca i membres de la corporació local. A la vesprada, a les 17.00 hores, els actes religiosos s'han traslladat al fossar Mare de Déu del Sofratge, en el qual s'ha celebrat una altra missa en record de tots els morts de la ciutat, cerimònia que ha sigut oficiada per Sr. Pedro Crespo, rector de l'església La nostra Senyora de l'Almudena.

Amb motiu de Tots Sants, des de divendres passat i fins demà, dia 2 de novembre, els cementeris de Benidorm obrin de manera ininterrompuda des de les 08.00 fins a les 20.00 hores per a facilitar així a la ciutadania la seua visita a tots dos cementeris assenyalades. A més d'ampliar l'horari habitual d'obertura de les instal·lacions, des de l'Ajuntament, juntament amb l'empresa concessionària del transport urbà col·lectiu, també s'ha reforçat el servici d'autobús al cementeri de Sant Jaume.

A més, en este cementeri està completament operatiu el nou aparcament de més de 5.000 metres quadrats i capacitat per a més de 600 vehicles, la qual cosa ha facilitat molt l'aparcament dels centenars de benidormers que estos dies han acudit al cementeri.