EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

21:25 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Passat el migdia s'ha realitzat una homilia en el cementeri de Sant Jaume i esta vesprada s'oficiarà una segona en el Mare de Déu del Sofratge

Benidorm celebra el Dia de Tots els Sants

01 novembre 2021
Festividad Todos los Santos

En una jornada marcada per la bona climatologia, Benidorm ha celebrat hui la festivitat de Tots els Sants amb sengles misses en els cementeris de Sant Jaume i Mare de Déu del Sofratge, que en les últimes jornades han rebut la visita d'un gran nombre de residents que s'han acostat fins a estes instal·lacions per a recordar als seus difunts. A les 12.30 hores, el titular de la parròquia de San Francisco de Benidorm ha oficiat una missa en el cementeri de Sant Jaume, a la qual han assistit, entre altres, l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, i la regidora de Cementeris, Ángela Llorca. A les 17.00 hores, els actes religiosos es traslladen al fossar de la Mare de Déu del Sofratge, on se celebrarà una altra missa en record de tots els morts de la ciutat.

Amb motiu de Tots els Sants, des de divendres passat i fins demà, dia 2 de novembre, els cementeris de Benidorm obrin de manera ininterrompuda des de les 08.00 fins a les 20.00 hores per a facilitar així a la ciutadania la seua visita a tots dos cementeris; una visita que s'incrementa significativament durant estes dates tan assenyalades. A més d'ampliar l'horari habitual d'obertura de les instal·lacions, des de l'Ajuntament, juntament amb l'empresa concessionària del transport urbà col·lectiu, també s'ha reforçat el servici d'autobús al cementeri de Sant Jaume.