EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

18:50 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament admet la iniciativa d'una mercantil que construirà un bloc de 30 altures en la confluència de l'avinguda Europa amb Mediterrani

Benidorm autoritza el Programa d'Actuació Aïllada per a edificar en el solar de les Terrasses

02 novembre 2021
Benidorm autoriza el Programa de Actuación Aislada para edificar en el solar de Las Terrazas

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha resolt hui admetre a tràmit la iniciativa presentada per la mercantil Projectes d'Automoció S.L. del Programa d'Actuació Aïllada (PAA) per a edificar un immoble en el solar de l'antic edifici Les Terrasses, situat en la poma que forma l'avinguda del Mediterrani, l'avinguda Europa i l'avinguda de Madrid.

El futur edifici comptarà amb 30 altures "i serà molt recognoscible i singular", segons ha avançat la regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles.

El PAA és un instrument previst en la legislació urbanística valenciana per a articular els deures dels propietaris del sòl urbà. "En este cas, per a edificar la parcel·la, en comptar amb el suport de més del 50% de la superfície de l'àmbit, per procediment indirecte, en règim de gestió pels propietaris i en termini inferior a tres anys".

Este tipus d'actuació, ha matisat Caselles, cobra sentit "quan no s'aconseguix acord entre els propietaris". Així, el programa serà ara sotmés a informació pública, s'obrirà un període per a presentació d'al·legacions i la posterior reparcel·lació.

Esta autorització del Programa d'Actuació Aïllada "dona viabiliutat a l'edificació d'eixe solar, que és emblemàtic per a Benidorm i que ocupa un lloc privilegiat" ha indicat Caselles. El futur immoble albergarà als propietaris de l'anterior edifici amb els quals no s'ha aconseguit acord "als qui s'entregarà un pis o un local" i la resta d'altures es destinarà a la venda o promoció privada.

Una vegada finalitzat el termini d'exposició pública i resoltes les possibles al·legacions "la idea de la mercantil és la de començar com més prompte millor perquè estiga finalitzat l'immoble abans de l'estiu de 2023".

La parcel·la serà urbanitzada per complet i albergarà "un gratacel d'acord amb la silueta urbana de Benidorm, que tindrà personalitat pròpia". En eixe sentit, Lourdes Caselles ha apuntat que els promotors els han transmés que el serà "molt recognoscible" i que mantindrà el nom anterior de les Terrasses.

La mercantil haurà de presentar a l'Ajuntament en els pròxims tres mesos la documentació completa del programa.

L'acord de la Junta de Govern Local es notificarà a l'empresa i a la resta de propietaris per si desitgen adherir-se al programa.

Audios relacionados
Corte voz 1 Lourdes Caselles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Lourdes Caselles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Lourdes Caselles
Audio file