EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

00:13 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han beneficiat altres 13 projectes emprenedors amb quanties que oscil·len entre els 800 i els 1.200 euros

Benidorm aprova la quarta remesa d'ajudes per a la creació de noves empreses per valor d'11.600 euros

20 febrer 2024
Benidorm aprueba la cuarta remesa de ayudas para la creación de nuevas empresas por valor de 11.600 euros

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat la quarta remesa d'ajudes municipals per a donar suport a la creació de noves empreses i projectes emprenedors donats d'alta al llarg de l'any 2023, el muntant econòmic del qual ascendix a 11.600 euros. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que estes aportacions formen part de la línia d'ajudes llançada el mes d'agost passat pel Consistori per un import total de 80.000 euros i ha avançat que en esta resolució han sigut un total de 13 el nombre de noves empreses i autònoms beneficiats, que han rebut entre 800 i 1.200 euros com a suport per l'inici de la seua activitat empresarial.

Mónica Gómez ha recordat que l'objectiu d'estes subvencions és "impulsar la promoció econòmica i la creació d'ocupació a la nostra ciutat", bé per mitjà dels emprenedors que s'han establit en l'últim any com a treballadors autònoms amb domicili fiscal a Benidorm i estiguen empadronats en la localitat, o bé com a persones no empadronada, però que s'hagen donat d'alta com a autònoms, amb domicili fiscal a la ciutat i hagen tramitat una llicència d'obertura a l'Ajuntament de Benidorm entre l'1 octubre de 2022 i el 30 de setembre de 2023, havent-hi a més iniciat la seua activitat econòmica entre estes dates.

Pel que fa als projectes empresarials que rebran aquesta ajuda, la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local ha explicat que, en esta quarta tanda, igual que en les tres anteriors, abasten diverses activitats i servicis, la qual cosa dona compte que "el teixit empresarial de Benidorm és viu i està en constant evolució".

Cal recordar que l'any passat van ser un total de 75 els projectes emprenedors que van rebre esta ajuda municipal, per als quals es va destinar un import total de 74.000 euros. Davant este elevat nombre d'ajudes concedides, la Junta de Govern Local va acordar en esta nova edició de 2023, a proposta de la mateixa edil d'Ocupació, duplicar la partida inicialment prevista, passant dels 40.000 euros reservats en anteriors exercicis a un total de 80.000 per a enguany.

Mónica Gómez ha assenyalat, no obstant això, que com ha ocorregut en edicions anteriors este pressupost "es modularà segons les necessitats per a intentar atendre el nombre més gran de peticions possible", la qual cosa segons el parer de l'edil reflectix "la sensibilitat i l'aposta d'este govern pel teixit productiu local i l'emprenedoria".

Pel que fa a les ajudes concedides fins al moment, el nombre de petites empreses i autònoms beneficiats ascendix ja a 86, nou més que en l'anterior edició. Gómez ha assenyalat que en la primera remesa es van concedir ajudes per valor de 24.400 euros a un total de 25 projectes emprenedors. En la segona, van anar 21.200 euros i 23 beneficiaris. En la tercera remesa van tornar a ser altres 25 propostes, per valor total de 22.800 euros. Finalment, en esta quarta tanda s'han aprovat ajudes per a 13 projectes per un import d'11.600 euros.