EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:10 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amb una longitud de 20 metres de cable, es dirigix a un públic d'entre 6 i 14 anys

Benidorm amplia l'oferta lúdica de la platja de Ponent amb la instal·lació d'una tirolina

18 abril 2024
Benidorm amplía la oferta lúdica de la playa de Poniente con la instalación de una tirolina

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Platges, ha conclòs la instal·lació d'una tirolina a la platja de Ponent que ve a ampliar la variada oferta lúdica que ja s'oferix en esta platja. La nova atracció se situa en l'arena entre els carrers l'Alfàs del Pi i Vigo i és dirigida a usuaris d'entre sis i catorze anys.

La instal·lació de la tirolina va concloure divendres passat, per la qual cosa ja està operativa, si bé la màxima utilització es registrarà en dates estivals quan es produïx un major nombre d'usuaris a la platja.

La tirolina, amb temàtica d'animals i motius marins, té una longitud de cable de 20 metres i permet als usuaris lliscar-se des de l'extrem més alt aprofitant l'acció de la gravetat. Realitzada amb una estructura d'acer galvanitzat en calent, disposa d'un frenat suau gràcies a un topall esmorteït al final del recorregut. A més, la tensió del cable és regulable amb un sistema antivandàlic.

La regidora de Platges, Mónica Gómez, ha indicat que "la nova tirolina se suma als amplis servicis d'oci que ja oferix la platja com són les activitats aquàtiques, plataformes flotants, les huit àrees de jocs infantils, les dotze àrees de jocs lúdic-esportius, biblioplatges, patins, caiacs i motos aquàtiques".

La platja de Ponent, amb una longitud de 3.100 metres i una amplària màxima de 105 compta amb 44 accessos amb passarel·la, sis mòduls de lavabos públics amb 20 WC, dels quals quatre són adaptats, 70 mòduls de Llavapeus amb 122 canelles en total, 137 papereres de recollida de residus sòlids urbans, 32 de recollida selectiva (paper i envasos), dos punts de platges accessibles i servei de lloguer d'hamaques, plataformes flotants i activitats d'oci, entre altres.

L'edil ha precisat que a causa de la seua ubicació en un ambient costaner "el manteniment s'extremarà per a evitar l'oxidació de les peces metàl·liques que, no obstant això, ja venen tractades per a prolongar la seua vida".

"Volem oferir els millors servicis als nostres visitants i usuaris de les platges i que estes tinguen la millor imatge i la millor oferta possible, i per això no deixem d'invertir no sols en el seu manteniment sinó en la millora constant dels arenals" ha finalitzat Gómez.