EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

04:49 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'activitat està dirigida a joves entre 6 i 14 anys i contempla una visita a Mestalla

Benidorm albergarà al desembre la 13a edició del Campus del València C.F.

21 octubre 2021
Benidorm albergará en diciembre la 13ª edición del Campus del Valencia C.F.

Les instal·lacions esportives Antonio López de Benidorm acolliran el mes vinent de desembre la tretzena edició del campus del València C.F, que se celebrarà del 26 al 30 d'aeixe mes, aprofitant les vacances nadalenques dels escolars.

La novetat més significativa és que es tracta de la primera ocasió que este campus se celebra en dates nadalenques, segons ha destacat hui en roda de premsa la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, que ha estat acompanyada per Lorenzo Martínez, coordinador de l'Àrea Internacional del València C.F. i Vicente Roch, coordinador tècnic de l'Àrea Internacional del club.

"El campus serà organitzat íntegrament pel mateix club i va dirigit a jóvens esportistes de 6 a 14 anys, tant nacionals com internacionals. A més, els participants poden optar entre règim intern i extern" ha precisat l'edil.

Els entrenadors que prendran part al campus pertanyen íntegrament al València C.F. i estan especialitzats en la formació de xiquets i joves, segons ha explicat Lorenzo Martínez, que també ha concretat que les jornades comptaran amb "entrenament al matí, menjar, descans, sessió de vesprada i berenar". L'apoteosi al campus tindrà lloc el dimarts 28 de desembre "amb l'excursió al Mestalla Forever Tour, que serà una gran experiència per als xiquets".

El dijous 30 es disputaran diversos partits d'exhibició i després es procedirà al lliurament de diplomes acreditatius. Vicente Roch subratllava que el que es pretén al campus és "intentar que els xiquets coneguen el que es fa en l'Acadèmia del València en l'àmbit tècnic, amb el lema 'Formem futbolistes, eduquem persones'".

Fins al moment ja s'han formalitzat una vintena d'inscripcions. El termini es tancarà una vegada s'hagen aconseguit les 50 o 60 places completades "perquè no volem que hi haja massificació i que siga una experiència divertida i segura".

Els jóvens futbolistes de l'Atlètic Benidorm, club que està conveniat amb el València C.F. tindran un 10% de descompte en la inscripció.

Els interessats que desitgen més informació poden sol·licitar-la enviant un correu electrònic a alopezentrena@gmail.com

Audios relacionados
Corte voz Mariló 1 Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Lorenzo Martínez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Vicente Roch
Audio file