EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

17:44 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Intervals de núvols

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

15%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En el projecte, que arriba de la mà de Ciclogreen i que estarà operatiu fins al 16 d'abril, participen 12 establiments

Arranca el Dinapsis Challenge, en el qual els desplaçaments sostenibles es convertixen en premis canviables

01 març 2022
Comercio

La iniciativa cerca a més promoure el consum en el comerç local i de km 0.

El II Dinapsis Challenge, amb el qual les persones usuàries poden obtindre premis a canvi de realitzar desplaçaments sostenibles a Benidorm, ja està en marxa. La regidora d'Innovació, Aida García Mayor, ha explicat que l'Ajuntament, de la mà de Dinapsis i Ciclogreen, inicia este projecte pilot que "estarà operatiu fins al pròxim 16 d'abril i amb el qual es vol promoure la mobilitat sostenible, tant entre residents com turistes, fent partícip d'esta iniciativa al comerç local i secundant-se en l'ús de les noves tecnologies".

Este pilot es desenvolupa arran del premi rebut en Dinapsis Open Challenge, el programa internacional d'innovació oberta impulsat per Dinapsis Benidorm per a un model turístic més sostenible. Ciclogreen va ser un dels projectes guardonats, un premi que consistia en el suport econòmic i logístic per al desenvolupament del pilot en les dos ciutats que van participar directament del programa: Benidorm i Finestrat.

García Mayor ha destacat que est pilot "entronca a la perfecció amb el Pla Director Benidorm DTI+Segura, que promou actuacions per a incentivar el comerç local i la transformació digital, dos objectius en els quals treballem amb este Ciclogreen".

La responsable d'Innovació ha assenyalat que "l'operativa d'este projecte és senzill, ja que les persones que vulguen participar d'esta iniciativa només precisa d'un dispositiu mòbil en el qual descarregar-se l'app Ciclogreen, en la qual aniran registrant els desplaçaments que es realitzen de manera sostenible". Estos desplaçaments "es convertiran en punts que posteriorment podran canviar per descomptes i promocions en els dotze establiments i comerços de Benidorm que s'han adherit a la iniciativa".

Per part seua, el regidor de Comerç, Lorenzo Martínez, ha animat a "tota la població a sumar-se a esta iniciativa amb la qual al mateix temps es fomenta la sostenibilitat, els hàbits i estils de vida saludables i el xicotet comerç". Martínez ha incidit en què "des de l'Ajuntament de Benidorm treballem braç a braç amb el comerç local, impulsant actuacions que contribuïsquen a la reactivació de l'activitat i sumant-nos a aquelles que considerem que poden tindre un impacte positiu en l'oferta comercial àmplia i variada de la qual disposa la ciutat".

Establiments adherits i operativa de l'app
Dotze establiments de Benidorm s'han sumat a esta iniciativa: Berto Moda Hombre, Milar Fotocine Granada, Tao Bike, Supermercat Llorca, Joyería Zafiro, Biciclub Benidorm, Cafetería Touché, Sendin, Avenida Uno, Óptica Specsavers, Black Atmósfera Benidorm, i Miranda&Tania.

Les persones interessades només hauran de descarregar-se l'app Ciclogreen, disponible en iOS i Android, i optar per l'opció 'Registra't amb la teua organització' usant el codi 'dinapsiswin'. Posteriorment, hauran d'utilitzar l'aplicació per a registrar els seus desplaçaments sostenibles.

Audios relacionados
Corte voz 1 Aida García Mayor
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Aida García Mayor
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Aida García Mayor
Audio file