EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

01:13 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La majoria de professionals i tècnics han sigut contactats a través de la guia de la Benidorm Film Office

'Alba', la nova sèrie d'Antena 3 arriba a Benidorm

21 juliol 2020
‘Alba’, la nueva serie de Antena 3 llega a Benidorm

Produïda per Atresmedia TV i Bumerang TV i protagonitzada per Helena Rivera, roda hui al Parc Natural de Serra Gelada

Benidorm torna a ser plató, en este cas escenari puntual de la nova producció d'Atresmedia TV amb Bumerang TV, 'Alba', que en les últimes setmanes s'està rodant en diferents localitzacions de la província, principalment a la Vila Joiosa. L'equip de rodatge s'ha desplaçat hui a Benidorm per a gravar "en la carretera d'accés al Parc Natural de Serra Gelada". L'alcalde, Toni Pérez, ha indicat que "es tracta d'una de les nostres localitzacions més demandades per les produccions de ficció i publicitat, per oferir una carretera tallada al trànsit i unes vistes espectaculars de Benidorm des del cor del Parc Natural".

Toni Pérez ha destacat que "l'aportació de Benidorm a esta producció no s'ha limitat a les seues localitzacions, sinó que a través de la Film Office s'ha posat en contacte a la productora amb professionals del sector audiovisual que s'han incorporat al projecte". Així, "la majoria de professionals i tècnics han sigut captats des de la nostra Guia de Professionals, disponible en l'espai que la Benidorm Film Office té en la web municipal. Una guia que en els últims mesos no ha parat de créixer i que, després de la concentració de rodatges que hem tingut a la ciutat des de l'últim trimestre de 2019, ha suposat la mobilització de 250 perfils d'empreses, tècnics, i professionals de tots els departaments implicats en una producció".

L'alcalde ha recordat que "al juliol de l'any passat, prèviament a l'arribada de les produccions que van treballar a Benidorm en l'últim tram de 2019 i els primers mesos de 2020, comencem a treballar en la confecció i impuls d'esta Guia de Professionals, amb una campanya de captació a través de les xarxes socials que va suposar la mobilització d'un nombre importantíssim d'empreses, professionals i tècnics als quals se'ls requerien dos premisses: experiència i residir a Benidorm a llocs pròxims".

"El temps i les xifres –ha agregat– ens han confirmat l'encertat d'este projecte, ja que les últimes produccions que han passat per Benidorm s'han traduït en més de 100 contractes de professionals de la nostra ciutat o voltants, per la qual cosa el segment dels rodatges llança unes xifres d'impacte econòmic i d'ocupacions sense precedents".

Sobre 'Alba'

'Alba', la nova sèrie original d'Atresmedia TV per al 'prime time' d'Antena 3, s'està rodant durant diverses setmanes en diversos escenaris de Benidorm, la Vila Joiosa i Finestrat, sota estrictes mesures de seguretat. Esta ficció, que també estarà disponible en AtresPlayer Premium, és un drama emocional de 13 capítols de 50 minuts de durada.

El repartiment d''Alba' està encapçalat per Elena Rivera, que interpreta a la protagonista de la història. Al costat d'ella, un talentós elenc compost per Eric Masip, Álvaro Rico, Adriana Ozores, Pol Hermoso, Jason Fernández, Beatriz Segura, Miquel Fernández, Jorge Silvestre, Tito Valverde, Pepa Gracia, Caterina Mengs, Candela Cruz, Antonio Gil, Jordi Ballester, Luis Iglesia, Franky Martín o Mario Santos.

Inspirada en l'èxit mundial 'Fatmagül', conta la història d'Alba, una jove sense por que després de tornar al seu poble per vacances és agredida sexualment per un grup de xics. Inexplicablement, tres dels quatre agressors, són els millors amics de Bruno, el seu veí de sempre amb el qual havia iniciat una relació després de retrobar-se en la gran capital. Però quan Alba descobrix la identitat del quart home, el final del malson és, en realitat, el principi.

Montse García, Luis Santamaría i Pablo Guerrero són els productors executius d'aqueixa ficció del segell Seriesatresmedia. Lucía Alonso-Allèn és co-productora executiva. 'Alba' estarà dirigida pel mateix Pablo Guerrero i per Carlota Martínez-Pereda.