EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

11:44 AM

HORA BENIDORM

31ºC

Cel clar

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'associació rebrà 170.000 euros per al desenvolupament d'activitats i gestió del centre ocupacional i de la bugaderia

Ajuntament i Doble Amor signen un nou acord de col·laboració

27 abril 2022
Firma Convenio Doble Amor.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el president de l'Associació Doble Amor, han estampat hui els seus signar en un nou conveni de col·laboració pel qual l'entitat benèfica rebrà 170.000 euros de les arques municipals enguany amb els quals podrà cobrir part de les seues activitats. L'acte ha comptat també amb la presència de la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca.

A diferència d'anteriors ocasions, el Doble Amor rebrà l'import en un únic pagament que, com ha assenyalat l'alcalde aniran dirigits "a la realització d'activitats i programes que promoguen la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional" que participen en les activitats de l'associació. Una "labor encomiable –ha incidit Toni Pérez– que des de fa més de quaranta anys vetlla per la millora de la qualitat de vida dels seus usuaris i, per extensió, de tota la ciutadania".

L'Associació Doble Amor compta amb un Centre Ocupacional que atén 58 persones amb discapacitat intel·lectual de Benidorm i la Marina Baixa i compta amb una desena de professionals d'atenció directa i servicis. A més gestiona la Bugaderia Industrial Doble Amor (LIDA), que dona treball a unes 60 persones i amb capacitat de llavar 8.000 kg diaris. Bona part dels seus clients són hotels i allotjaments turístics de Benidorm.