EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

14:04 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Lucía Molina ha sigut reconeguda com la millor artista menor de 18 any

Adrián Marmolejo i Denislav Delchev, guanyadors del 35é certamen de Jóvens Creadors de Benidorm

01 març 2024
Fallo del Concurso de Jóvenes Creadores
Fallo del Concurso de Jóvenes Creadores

Les obres participants, 29 pintures i 13 escultures, s'han exhibit des del passat 5 de febrer en l'Espai d'Art de l'Ajuntament.

Adrián Marmolejo Clarhed, en modalitat de pintura amb la seua obra 'Vertical Societes XLa', i Denislav Delchev, en escultura amb 'Asil II Enfront del segle XXI'', han sigut els guanyadors del 35é Concurs de Jóvens Creadors, que organitza la Regidoria de Joventut que dirigix l'edil Ana Soliveres. Al migdia de hui s'ha donat a conéixer la decisió del jurat en el mateix Espai d'Art de l'Ajuntament en el qual les obres participants han estat exposades durant tres setmanes.

Tots dos guanyadors han rebut un premi de 1.000 euros; mentre que l'obra 'La ràbia' de Lucía Molina García ha sigut reconeguda com la millor obra creada per un autor menor de díhuit anys i gratificada amb 100 euros.

la regidora de Joventut ha destacat l'acolliment d'esta 35a edició del certamen, que s'ha situat "en nivells de participació molt bons que esperem que es mantinguen o se superen en pròximes edicions". En eixe sentit, el certamen ha comptat amb 29 pintures i 13 escultures "el que suposa un important increment en el nombre d'escultures, ja que en la passada edició només va haver-hi quatre" ha valorat Soliveres. Al concurs han concorregut 27 artistes (13 homes i 14 dones) procedents de diferents zones del territori nacional.

Ana Soliveres ha recordat que la finalitat d'este concurs és "promocionar l'art i el talent dels artistes en embrió o que ja han començat a fer les seues primeres passes", animar-los "a donar a conéixer la seua obra" i facilitar al públic "interactuar amb propostes noves confeccionades pels autors del present i, sobretot, del futur".

L'edil ha reiterat que el seu departament "continuarà treballant per a secundar i fomentar la creativitat dels nostres jóvens" i ha destacat que amb esta mena d'iniciatives "guanyem tots" perquè "els artistes tenen un lloc on exposar els seus treballs i creacions i nosaltres com a Ajuntament incrementem el nostre patrimoni artístic".

Ressaltar que en esta ocasió s'ha concedit també una menció especial a l'artista Naomí Anzovino per la seua constant participació i la seua evolució artística.

Audios relacionados
Ana Soliveres Corte 1
Audio file
Ana Soliveres Corte 2
Audio file