EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

06:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En la Mitjana Marató, Cristian Martínez i M. José de Bou, primers en meta. En la 10K, Antonio Abadía i M. Luz Tesuri

4.800 corredors participen en la Benidorm Half, la festa de l'esport

25 novembre 2023
Antonio Abadía llega a meta seguido por David Palacio.
Antonio Abadía llega a meta seguido por David Palacio.

4.800 corredors han pres l'eixida a la Benidorm Half 2023 en les distàncies de Mitjana Marató i 10K. Xifra rècord de participació que consolida, encara més, una festa de l'esport que cada any guanya, entre corredors i públic, més adeptes.

Atletes de tota Espanya i de moltes altres nacionalitats, entre les quals destaca la britànica, amb al voltant de 1.600 inscrits, han pres a les 17.30 h l'eixida des de l'avinguda de la Comunitat Valenciana per a realitzar els dos recorreguts amb final en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, al costat de l'Ajuntament.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha sigut l'encarregat de llançar el tret d'eixida, acompanyat pel regidor d'Esports, Javier Jordá, i bona part de la corporació municipal.

A la mitja hora, van començar a arribar els atletes al seu destí. Alguns més cansats que uns altres, però tots de molt bon humor. De fet, un bon nombre d'esportistes ha recorregut la distància disfressats.

El primer a aconseguir la meta en la 10K masculina ha sigut Antonio Abadía, amb 30 minuts i 16 segons; el segon, David Palacio, amb 30:20; i el tercer, Cristhian Zamora. En categoria femenina, M. Luz Tesuri es va alçar amb el triomf amb un cronòmetre de 34:02; en segona posició, María Fuentes, 34:41; i a continuació Cristina Juan, amb 36:04.

Referent a la Mitjana Marató, Cristian Martínez va entrar, en primer lloc, amb un temps d'1 hora, 8 minuts i 52 segons. En segona, David Narborough, amb 1,10:51. En tercera, Diego Bringas, 1,12:08. El podi femení ha estat copat per M. José de Bou, 1,18:57; Pilar Rubio, 1,20:14; i, finalment, M. Ángeles Magán, 1,23:32.

Les Reines de les Festes Majors Patronals, Angélica Morenilla i Daniela Talavera, al costat de Toni Pérez i Javier Jordá han sigut els encarregats d'entregar els premis als guanyadors en les categories principals.