EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

05:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Preparat enfront de la Covid' és un reconeixement atorgat per la Secretaria d'Estat de Turisme a través del SICTED

37 establiments de Benidorm han aconseguit ja un distintiu de seguretat enfront de la Covid-19

01 setembre 2020
37 establecimientos de Benidorm han logrado ya un distintivo de seguridad frente a la Covid19

Les oficines Tourist Info Benidorm Centre i Benidorm Racó han aconseguit la distinció

15 establiments més de Benidorm, vinculats al sector turístic, han aconseguit certificar-se davant el Comité de Distinció per a obtindre el segell SICTED COVID després de l'avaluació de l'auditoria externa i superació de la mateixa el 28 d'agost últim. Se sumen als 22 que ja ho van aconseguir el passat 31 de juliol, amb el que Benidorm compta amb 37 establiments amb el nou distintiu de seguretat Covid.

La Secretaria d'Estat de Turisme, a través del projecte SICTED, desenvolupa protocols específics d'adaptació i integració en la nova realitat generada per l'impacte del SARS-CoV-19 en la vida i la indústria turística.

Els ministeris de Turisme i Sanitat, en col·laboració amb l'Institut de Qualitat Turística Español (ICTE), han desenvolupat iniciatives de Bones Pràctiques Avançades per a la reducció del risc de contagi per coronavirus en el sector turístic. Els establiments adherits al programa han desenvolupat l'aplicabilitat d'estes mesures i els seus propis plans de contingència. Una vegada auditats i avaluats, els establiments que superen la fase reben el certificat i el segell pertinent per a la seua exhibició.

Benidorm compta ja amb 37 establiments que oferixen als seus clients un servei més controlat i segur, amb el que Benidorm continua situant-se entre els primers destins nacionals en nombre d'empreses i serveis certificats SICTED que han obtingut el nou distintiu.

El Comité Interdestinacions extraordinari del 28 d'agost va acordar concedir la distinció, en el cas de Benidorm, a sis hotels (16 en total), dos empreses d'apartaments turístics, dos empreses d'activitats subaquàtiques, tres d'activitats d'oci i comerç, i a les oficines Tourist Info Benidorm Centre i Benidorm Racó.

L'objectiu principal que perseguix la iniciativa de la Secretaria d'Estat de Turisme és generar confiança i seguretat tant en els residents com en els visitants nacionals i internacionals que gaudixen Benidorm.

L'alcalde, Toni Pérez, ha destacat que, amb estos 15 nous certificats, "aconseguim 37 distincions i queda patent l'esforç de Benidorm per adaptar-se a les circumstàncies i apostant per la seguretat i la qualitat". Es tracta, va dir, d'una iniciativa "per a minimitzar el risc, buscant oferir la màxima seguretat a empleats, turistes i residents".

Ha recordat l'alcalde que esta distinció SICTED COVID "se suma a la iniciativa local Covid19 Protocol ON, pensant en el turista i en el resident i integrada en el desenvolupament Benidorm DTI+Segura, per a oferir les màximes garanties, minimitzar els problemes i sumar seguretat en els establiments de la ciutat-turisme". Per a Pérez estes referències contribuïxen a generar confiança en la destinació.

Estos 15 establiments, com els 22 que ja ho van aconseguir en el comité de juliol, han superat una avaluació externa que garantix l'estricte compliment de tots els requisits recollits en els manuals i protocols de Bones Pràctiques Avançades SICTED Covid-19, amb l'objectiu d'oferir als seus clients un servici més controlat i segur.

En este sentit Toni Pérez ha destacat l'esforç realitzat per les empreses: "les certificacions de qualitat comporten moltíssima faena i no és fàcil animar-se a participar en esta certificació", per la qual cosa ha felicitat els nous distingits.

Les empreses de Benidorm certificades "Preparades enfront de la Covid" que van aconseguir el seu distintiu el 28 d'agost són:

2SLEEP APARTMENTS, APART 2000, COSTABLANACA DIVE SL, DIVIND STONES CENTRO DE BUCEO, EUROCHANGE MONEY SERVICES JUAN FUSTER ZARAGOZA I MEDITERRÁNEO, HOTEL ALAMEDA, HOTEL BENIDORM PLAZA, HOTEL BRASIL, RH GASTRO HOTEL CANFALI, HOTEL RH PRINCESA, HOTEL RH ROYAL, TAO BIKE, TOURIST INFO BENIDORM CENTRE i TOURIST INFO BENIDORM RACÓ.