EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

19:51 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El benidormer Miguel Bou s'alça amb la victòria en la seua primera participació en la prova

320 nadadors participen en la XX Travessia popular nadant l'Illa-Port de Benidorm

28 agost 2022
Miguel Bou, vencedor.
Miguel Bou, vencedor.

Amb una mar lleugerament agitada i una temperatura de 26° en l'aigua, 320 nadadors han participat en la vintena edició de la Travessia Popular nadant l'Illa-Port de Benidorm, organitzada per la Regidoria d'Esports, amb eixida a l'illa i arribada a la platja del Mal Pas.

En esta ocasió, la prova reprenia el recorregut habitual amb eixida des de l'illot. L'any anterior, a causa de la pandèmia, es va alterar i, en 2020, es va suspendre.

Passades les 8.15 h, va sonar la botzina perquè els nadadors iniciaren, a tota velocitat, el recorregut, sempre senyalitzat per l'organització. El primer a recórrer els 3.700 m (2 milles nàutiques aproximadament) que separen l'Illa del Mal Pas, ha sigut el benidormer establit a la Nucia, Miguel Bou, en 46 minuts i 10 segons; a continuació, José Miguel Lozano, 53′ 28″'; i, en tercera posició, Miguel Ángel Sánchez, en 53' i 55''.

La primera dona a arribar a la platja ha sigut Ángela Cerdán, amb un temps de 54′ 43″, seguida per Eliana Krist Sotelo (57′ 43″) i Nerea Alonso (59′ 15″').

Després de la prova i certificats els guanyadors de les diferents categories, ha tingut lloc el lliurament de trofeus per part de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, i les reines de les Festes Majors Patronals 2022, Aila Merenciano i Chloe d'Hebboudt acompanyades per les seues dames.

L'organització de la Travessia ha comptat amb la col·laboració de Creu Roja, Secció de Platges de la Policia Local, Club Nàutic, RA Benidorm, UTE Benidorm Marine, Embarcació Carla 7, Carlos Serrano activitats aquàtiques, Grup Scout Horitzons i Coca-cola.

Les classificacions definitives es podran acarar al llarg del dia en la web: https://www.chiplevante.com/es/prueba/2022travillaport-833-2022