EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

22:09 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al costat dels seus acompanyants, tècnics. Jutges i àrbitres suposaran unes 20.000 pernoctacions a la ciutat

2.700 esportistes se citen en el Campionat d'Espanya de taekwondo que s'està celebrant a Benidorm

05 desembre 2021
Campeonato de España por clubes de taekwondo Benidorm 2021

El Palau d'Esports l'Illa de Benidorm acull estos dies una nova cita del Campionat d'Espanya per clubs de taekwondo, que se celebra des del dia 4 fins al 7 d'este mes i que reunix més de 2.700 esportistes participants als qui se sumen àrbitres, tècnics, jutges i entrenadors mobilitza a unes 3.500 persones.

Al costat dels acompanyants dels esportistes, tot representarà al voltant de 20.000 pernoctacions durant els dies de celebració de l'esdeveniment.

Una desena de tatamis alberguen estes competicions de combat, tècnica i exhibició a les quals han acudit els millors esportistes nacionals de cada especialitat com els olímpics Javier Pérez Polo, Adrián Vicente, Raúl Martínez i la medallista Adriana Cerezo, plata a Tòquio.

En total són 300 clubs de les 17 comunitats autònomes els que acudixen a este campionat que compta amb proves específiques per a sumar punts de rànquing de cara a formar part de l'equip nacional del pròxim Mundial en Wuxi (la Xina), amb protagonisme també a la competició infantil, benjamí i precadet, que creguen afició, al costat de júnior i sènior, que el dimarts 7 reuniran 800 competidors.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha visitat hui el desenvolupament del campionat al costat de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, i altres membres de l'equip de govern local. Allí ha estat acompanyat per Mari Ángeles Urtaneta, membre de la junta directiva de la Federació Espanyola i presidenta de la Federació de Navarra.

Les competicions estan sent transmeses a través de la web de la Federació Espanyola de Taekwondo: www.fetaekwondo.net

Pérez ha tornat a destacar la predisposició de Benidorm per a donar suport a l'esport i albergar este tipus d'esdeveniments als quals, com ha reconegut la federació, el nom de Benidorm ja aporta un atractiu superior a la competició.