EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

11:52 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

S 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez destaca la sostenibilitat com un dels eixos que li ha permés a Benidorm ser líder i primera Destinació Turística Intel·ligent certificat del món

230 agents de viatges participen en Benidorm en la XVI Convenció Team Group

09 març 2024
Toni Pérez se dirige a los asistentes a la convención Team Group.
Toni Pérez se dirige a los asistentes a la convención Team Group.

La setzena edició de la Convenció de Team Group s'està celebrant este cap de setmana en les instal·lacions de l'hotel Meliá Villaitana a Benidorm. 230 organitzacions i agències de turisme es donen cita en este important esdeveniment anual que reunix professionals de tot el país.

La directora general de Team Group, Ana Sánchez, ha rebut a l'alcalde, Toni Pérez, que ha sigut convidat a inaugurar la jornada a la qual ha acudit acompanyat per la gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha donat la benvinguda als presents a "un destí líder per a Europa i el món" que "fa més de seixanta-cinc anys" va apostar per una paraula que es repetix hui moltes vegades "que és la sostenibilitat".

Toni Pérez ha detallat que dels seus 38 km² de terme municipal "més del 60% del sòl està protegit" i això, gràcies al fet que "decidim ocupar molt poc sòl i una mica de cel". L'alcalde ha posat l'accent que "estan vostés en una ciutat en què la ciutat és la mateixa destinació turística".

El primer edil ha desglossat les estadístiques de 2023 en què Benidorm "va superar els 15 milions de pernoctacions en allotjament regulat" el que suposa un 3,10% del total nacional i destacat els 90.000 llits disponibles. Malgrat això "quan per primera vegada la visites –ha subratllat– no esperes trobar una ciutat lliure amb un dels millors aires purs d'Europa".

De la trama urbana, Toni Pérez ha recordat que a Benidorm "més del 70% dels trànsits són per als vianants" i ha abundat en la "mobilitat sostenible" d'una urbs que suma "més de 130 km de carrils bici i vies ciclistes, on tenim, al costat de les nostres platges urbanes i la seua Badia, una gran ciutat de serveis i un enorme cordó verd".

Aprofundint en la sostenibilitat del destinació, Toni Pérez ha precisat que "en els últims vint-i-cinc anys hem reduït el consum d'aigua un 18%, tenint en compte que hem crescut en població resident un 40% i en activitat turística un 26%". Una ciutat en què rega els seus jardins "amb aigua regenerada".

Toni Pérez ha aprofundit encara més en la importància de la sostenibilitat que "forma part" dels eixos amb què "Benidorm va traçar el seu Pla Estratègic en 2015" al costat de la innovació, la tecnologia i l'accessibilitat i amb el qual va aconseguir ser la primera destinació turística intel·ligent certificat del món.

L'alcalde tampoc ha deixat de costat l'hospitalitat de Benidorm que "fa feliços a milions de persones cada any". Que passa dels seus 72.000 habitants censats "a més de 450.000" en temporada alta i ha reiterat que "estem convençuts" que "només serem la millor destinació per a vindre si som la millor ciutat per a viure".

Per tots estos al·licients, Toni Pérez ha animat als operadors presents a recomanar la destinació als seus clients i a conéixer-los per si mateixos participant en les activitats paral·leles que Team Group, en col·laboració amb la Fundació Visit Benidorm ha organitzat este cap de setmana.

Després de les paraules de l'alcalde, Antonio Sánchez, de Visit Benidorm ha fet una presentació sobre el treball que du a terme la fundació per a promocionar el turisme en la destinació i la convenció ha continuat amb el seu programa d'activitats amb la presentació de nous servicis i propostes de negoci per al sector.

La convenció finalitzarà demà diumenge amb la visita a un parc temàtic i el recorregut per algunes de les ofertes turístiques de la ciutat.

Audios relacionados
#1 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
#2 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
#3 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
#4 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
#5 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
#6 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
#7 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
#8 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file