EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

07:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant les tres jornades de l'esdeveniment passaran pels quatre escenaris 70 bandes i artistes nacionals i internacionals

20.000 persones donen la benvinguda al Low 2023

29 juliol 2023
Apertura Low

El festival servix d'exercici final d'ús de drons per a coordinació d'emergències.

Unes 20.000 persones van donar ahir la benvinguda al Low Festival 2023, que al llarg de tres jornades reunix 70 bandes i artistes nacionals i internacionals i que viu la seua edició més sostenible. Diverses hores després de l'obertura de portes, l'alcalde, Toni Pérez, al costat de l'edil d'Esdeveniments, Jesús Carrobles, i el promotor del festival, José Manuel Piñero, van recórrer el recinte, que enguany ha guanyat en amplitud, comoditat i sostenibilitat després de les obres realitzades per l'Ajuntament a la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'. Estes millores han facilitat, entre altres coses, reduir el nombre de lavabos químics i la seua substitució per banys modulars en diferents punts del recinte.

En el musical, la primera jornada del Low es va saldar amb l'actuació de més de 20 bandes, artistes i dj. en els quatre escenaris del recinte, per la qual cosa van passar, entre altres, Interpol, GusGus, Viva Suecia i Arde Bogotá. Per davant, altres dos jornades de música, amb nom com els de Placebo, Vetusta Morla, Deluxe, Iván Ferreiro, Second o Ladilla Rusa.

A més del dispositiu sanitari i de seguretat format per 200 efectius, la seguretat del Low Festival es va reforçar anit des de l'aire, ja que l'esdeveniment està servint d'exercici final d'un curs civil d'ús de drons per a seguretat i coordinació d'emergències, impartit per la mercantil Vig-Sec Drone i amb el qual col·laboren les forces i cossos de seguretat, entre elles la Policia Local de Benidorm. Així, en alguns moments de la jornada d'ahir va haver-hi fins a cinc drons sobrevolant el perímetre per a controlar el normal funcionament de l'esdeveniment, oferint informació a temps real. Este exercici pràctic continuarà este dissabte.