EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

18:59 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, els va rebre i va traslladar la col·laboració del destí a través de Visit Benidorm i Benidorm Film Office

Un grup de localitzadors de produccions cinematogràfiques i de televisió visita Benidorm

28 octubre 2021
Un grupo de localizadores de producciones cinematográficas y de televisión visita Benidorm

En col·laboració amb Visit Benidorm i Costa Blanca Film Commission i, en la tard nit d'ahir el grup de professionals va visitar exteriors i enclavaments per a produccions cinematogràfiques i de televisió. Entre l'equip desplaçat, destacar la presència de la nord-americana Karen T. Salva que té entre els seus treballs més exitosos  pel·lícules com 'Joker'" i 'Ara em veus', o el nord-irlandés Robert Boake, distingit pel Sindicat Internacional de Localitzadors LGTM, com a millor localitzador per la 5a temporada de la sèrie 'Joc de Trons'.

L'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, va donar la benvinguda als integrants del viatge de cortesia traslladant la implicació de l'Ajuntament amb un Benidorm plató cinematogràfic i la captació produccions audiovisuals.

A continuació, el grup va efectuar un recorregut per diferents zones i emplaçament de la ciutat i el seu terme municipal al mateix temps que Visit Benidorm i Benidorm Film Office destacaven els avantatges de rodar i gravar a Benidorm. El recorregut va incloure la visita a la terrassa del Gran Hotel Bali i a excepcionals miradors com Serra Cortina, Torre de les Caletes, incloent-hi la posta de sol des de la Creu de Serra Gelada. Van visitar també tant el Barri antic com la zona d'oci del carrer Girona. La remodelació de l'avinguda Mediterrani va despertar màxim interés dels localitzadors que, en general, han destacat les enormes possibilitats que troben a Benidorm per la versatilitat de paisatges i espais, així com la seua capacitat hotelera, fonamental per a allotjar grans equips, la immediatesa a l'aeroport internacional Alacant-Elx Miguel Hernández i la predisposició i col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm a través de Visit Benidorm i Benidorm Film Office.

La figura del localitzador (location manager o location scout) és crucial en qualsevol projecte audiovisual perquè són els responsables de localitzar els exteriors, no sols pel paisatge, sinó per trobar disposició des del municipi, professionals i empreses del sector, logística, allotjament i oferta complementària fonamentals per a fer realitat la producció. De l'elecció d'estos llocs depén, no sols el retorn promocional de l'ndret com a destinació turística, sinó de l'important impacte econòmic que deixa este tipus de produccions en els llocs i ciutats que les acull.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h