EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

21:54 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Continuen obertes les inscripcions per a la prova, que es desenvolupa en diverses modalitats i compta amb una Fila 0

Tot preparat per a l'IV Cross Solidari Camp a través del Doble Amor d'este diumenge

05 maig 2023
Previa Cross Doble Amor

Tot està pràcticament preparat al Parc del Moralet per a l'IV Cros Solidari Camp a través a benefici del Doble Amor que se celebra este diumenge, 7 de maig, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports i el Club d'Atletisme Benidorm. L'edil d'Esports, Mariló Cebreros, ha animat a la ciutadania "a sumar-se a esta prova solidària i fer costat així al Doble Amor, una entitat social que des de fa quatre dècades treballa i fomenta la integració de les persones amb diversitat funcional".

Cebreros ha informat que "fins a última hora del matí d'este divendres les inscripcions en línia seguixen obertes en la web www.grupobrotons.com" a uns preus que oscil·len des dels 3,60 als 12,60 euros en funció de les modalitats de la prova. La regidora ha recordat que "l'import de la inscripció es destina íntegrament al Doble Amor" i que "durant el procés d'inscripció també es poden realitzar aportacions addicionals des d'1 a 25 euros". Tots els participants rebran una samarreta exclusiva de l'IV Cros.

Així mateix, ha incidit que "el mateix diumenge també es podrà formalitzar la inscripció fins 30 minuts abans de l'inici de la prova", amb un preu lleugerament superior al de la inscripció anticipada. Amb almenys mitja hora d'antelació hauran de recollir-se els dorsals en la carpa disposada per l'organització en l'accés al Moralet al costat de la pista d'atletisme, punt des del qual partirà la prova.

Tal com ha detallat Cebreros, la prova es desenvoluparà en les modalitats de cros, senderistes, marxa nòrdica i carreres infantils, cadascuna amb diferents distàncies perquè "totes les persones puguen participar d'esta iniciativa, amb independència de la seua edat o condició física". A més, en tractar-se d'una prova solidària també hi ha la possibilitat de col·laborar amb esta causa a través de la Fila 0.

La prova central, el Cros de 8 quilòmetres, començarà a les 09.00 hores en totes les categories. A la mateixa hora donarà principi la marxa senderista i la marxa nòrdica, totes dos de 4 quilòmetres; mentre que les carreres infantils –des de bebés a menors sub16- ho faran a les 10.30 hores. En funció de l'edat, els menors recorreran una distància o una altra.

L'organització instal·larà d'una barra en la qual esportistes i públic en general podran reposar forces i la recaptació de les quals anirà destinada també al manteniment del centre ocupacional.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h