EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

22:20 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde i una delegació municipal visiten el Palau d'Esports i el Carrer de la Pilota

Tot llest per al Benidorm Fest 2023

27 gener 2023
Benidorm Fest 2023

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat del regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles, i una àmplia delegació municipal han visitat este matí el Palau d'Esports 'l'Illa de Benidorm' en la pista central del qual, des de 8 de gener, dos-cents tècnics i operaris d'RTVE han transformat la instal·lació esportiva en l'escenari "este any més eurovisiu", va explicar el productor Óscar Dénia, de la segona edició del Benidorm Fest.

La nova distribució, que pràcticament duplica la de l'any passat, gana en escenaris i permet mil dos-centes cinquanta persones a peu de pista i altres mil en graderies, puguen presenciar les dos semifinals i la gala final del Benidorm Fest que tria la cançó i l'intèrpret que representarà a RTVE, per Espanya, en el Festival d'Eurovisió que se celebrarà del 9 al 13 de maig a Liverpool, el Regne Unit.

Sobre més de 3.500 metres quadrats s'ha desenvolupat una estructura escènica que va ser dissenyada el mes de juny i que des del dia 20 de gener està operativa i sobre la qual ja s'han realitzat amb èxit les primeres proves i el cronometratge de les gales.

La representació de l'Ajuntament de Benidorm ha rebut informació detallada dels treballs i desenvolupaments previstos per a les gales, els servicis disposats i mecànica per a accedir al Palau, amb importants novetats enguany, com la carpa d'accés que il·lustra la història del Festival de Benidorm i la benvinguda al Benidorm Fest.

Igualment, han visitat en les instal·lacions del Carrer de la Pilota l'operatiu disposat per RTVE per al desenvolupament dels escenaris, on ja tot està disposat.

Toni Pérez ha destacat "l'esforç i celeritat amb què s'han desenvolupat els treballs per part de l'equip professional d'RTVE" i "l'espectacular canvi donat al recinte esportiu que lluirà al més alt nivell durant les gales". Pérez ha recordat que enguany el Benidorm Fest "entra més a la ciutat, fent més partícip a Benidorm del mateix" i recordat les gales programades per a donar més realç al certamen.

Així, el diumenge 29, la Sala de Festes Benidorm Palace albergarà la Gala Opening per a la qual, a les 19 hores, es donarà la benvinguda als 18 participants i als presentadors, per a dur a terme, a continuació una gala.

La plaça de la Hispanitat de Benidorm, sota el tecnohito, acollirà esdeveniments Euroclub els dies 2 i 3 de febrer, així com Penélope Disco, els dies 30 i 31. La festa final tornarà al Benidorm Palace ja en les primeres hores del diumenge 5 de febrer, després de la gala final.

La plaça del Castell, l'escenari natural entre les platges de Ponent, Mal Pas i Llevant, serà el protagonista matinal de tota l'actualitat del Benidorm Fest.

Finalment, Toni Pérez ha destacat i agraït, el "gran desplegament d'RTVE i RNE que esta setmana vinent desplaça fins a Benidorm als seus principals professionals i programes amb el que Benidorm es convertirà, amb el Benidorm Fest, en protagonista de l'actualitat i programació de la cadena".

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h