EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

13:03 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, acompanya a esta delegació benidormera, que hui ha sigut rebuda a l'Ajuntament de Sant Sebastià

Les remeres d'Anémona i el Club Nàutic Benidorm participen en el tradicional Descens de l'Oria

09 febrer 2024
Las remeras de Anémona y el Club Náutico Benidorm participan en el tradicional Descenso del Oria

Les dones de l'equip de rem d'Anémona Marina Baixa, el Grup d'Autoajuda per a Afectades per Càncer de Mama o Ginecològic de Benidorm i comarca, al costat de remers del Club Nàutic Benidorm s'han desplaçat fins al País Basc per a participar en esta edició de la tradicional regata del Descens de l'Oria, que se celebra este dissabte, 10 de febrer, en el municipi guipuscoà d'Orio. El Descens de l'Oria és una de les grans cites nacionals en el món del rem i un dels tests més importants de la pretemporada de traineres, en el qual participaran unes 80 embarcacions i més de 1.100 remers arribats des de diferents punts d'Espanya.

L'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, va acudir la nit del dijous per a acomiadar a les 35 persones que formen part d'esta expedició abans de la seua partida amb autobús en direcció a Orio. En esta cita també va estar la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, qui s'ha desplaçat fins a esta localitat amb la delegació benidormera per a compartir amb els equips d'Anémona i del Club Nàutic en esta experiència i participar al costat de les regatistes d'Anémona en part de la prova.

Durant la jornada de hui, han sigut rebuts a l'Ajuntament de Sant Sebastià per la segona tinenta alcalde i regidor d'Economia i Ecologia, Marisol Garmendia, així com per l'edil de Servicis Socials, Barris i Participació Ciutadana, María Jesús Idoeta. Totes dos edils han donat oficialment la benvinguda a la ciutat a la regidora Ángela Zaragozí; a la presidenta d'Anémona, María Botella, i a la resta de representants de l'expedició benidormera, en una distesa trobada en el qual també han estat acompanyades per Edurne Iruin i Maria Aliana, treballadora social i psicòloga de l'Associació Guipuscoana de Suport a Dones Afectades de Càncer de Mama i Ginecològic, Katxalin, així com per Ricardo Unzueta, vicepresident de la Federació Espanyola de Rem, i José Mari de Diego, president de la Societat Esportiva Nàutica ur Kirolak.

Esta recepció ha servit per a estrényer llaços entre totes dos ciutats abans d'iniciar el nou repte al qual s'enfrontaran demà els equips d'Anémona i del Club Nàutic Benidorm en la ria d'Oria.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h