EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

16:42 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El nou titular ha sigut triat en un procés democràtic sense precedents, en el qual han participat més de 70 músics

L'alcalde Toni Pérez rep al nou director de la Unió Musical de Benidorm

12 setembre 2023
El alcalde Toni Pérez recibe al nuevo director de la Unión Musical de Benidorm

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha rebut este dimarts al recentment elegit director de la banda simfònica de la Unió Musical de Benidorm, el benidormer Rafa Gómez Parra. La recepció ha tingut lloc en el despatx d'Alcaldia i en ella també han participat el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez; la presidenta de la Unió Musical, Mari Carmen García; i altres membres de la junta directiva d'esta entitat.

Format musicalment en el Conservatori Professional de Música José Pérez Barceló de Benidorm, Rafa Gómez Parra és docent d'harmonia, anàlisi musical i fonaments de composició, a més de violinista. La seua faceta compositiva n'és àmplia i destaca per obres per a orquestra, pasdobles o marxes de processó.

Així mateix, és un músic arrelat en la mateixa Unió Musical, en la qual fins ara havia estat al càrrec de la Banda Juvenil i de l'Orquestra de corda. La seua elecció com a director de la banda simfònica es va produir dins d'un procés democràtic sense precedents, que es va iniciar fa ara un any i en el qual han participat més de 70 músics, avaluant criteris relacionats amb la capacitat musical, el projecte artístic, la capacitat de lideratge i les habilitats socials dels tres aspirants.

L'alcalde Toni Pérez ha desitjat a Rafa Gómez Parra "tots els èxits possibles" en la seua nova etapa al capdavant de la banda simfònica i ha reafirmat el "ferm compromís" del Consistori benidormer per "continuar fent costat a totes les entitats que promouen la cultura i la música en el nostre municipi", especialment en el cas d'una institució com la Unió Musical, que entre 2025 i 2026 celebrarà el centenari de la seua fundació.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h