EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

22:07 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Són una part dels 11 vehicles que el Consistori va adquirir el mes passat i que han suposat una inversió total de 641.319,36 euros

L'Ajuntament incorpora a la seua flota huit nous cotxes patrulla per a la Policia Local

08 novembre 2023
Ocho nuevos coches patrulla para la Policía Local.
Ocho nuevos coches patrulla para la Policía Local.

L'Ajuntament de Benidorm ha incorporat este dimecres huit dels onze vehicles amb els quals es renovarà durant estes setmanes partix de la flota de la Policia Local. L'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, al costat de l'edil de Seguretat Ciutadana, Jesús Carrobles, i l'intendent en cap de la Policia Local, Luis Arévalo, han presentat estos nous vehicles en la plaça de SS. MM. els Reis d'Espanya, acompanyats de l'empresa que els ha subministrats i diferents agents i comandaments de la Policia Local.

El primer edil ha recordat que la Junta de Govern Local del Consistori benidormer va donar llum verda el passat octubre a la proposta feta pels tècnics de l'àrea de Contractació per a l'adjudicació del contracte de subministrament d'arrendament financer d'estos vehicles mitjançant el sistema de rènting, amb una duració de quatre anys i la quantia total dels quals aconseguix els 641.319,36 euros. El contracte es va dividir en tres lots, dos dels quals són els que s'han incorporat hui a la flota: quatre vehicles tipus turisme SUV urbà, amb distintius policials, adjudicats per un import total de 231.855,36 euros, amb l'IVA inclòs; i altres quatre vehicles tipus turisme SUV urbà amb distintius policials i kit de detinguts amb elements de protecció per als agents, adjudicats per un preu total de 261.360 euros per als quatre anys.

Després de la recepció d'estos quatre cotxes patrulla, en les pròximes setmanes també s'incorporaran a la flota altres tres vehicles amb les mateixes característiques que els anteriors, però sense distintius policials, el cost dels quals s'eleva a 184.000 euros.

Toni Pérez ha destacat que, d'estos huit vehicles, "quatre són 'eco' i altres quatre són 'zero endollables', per la qual cosa estem també contribuint al màxim possible des del parc mòbil de
la nostra Policia Local a la sostenibilitat en la mobilitat". L'alcalde també ha indicat que els mateixos "compten amb pantalles separadores i amb el màxim confort per a unes patrulles, perquè cal no oblidar que els agents passen moltes hores de servei en els seus vehicles i, per tant, han de ser un element amb el màxim confort i que estiga a cada moment a l'avantguarda".

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h