EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

04:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Colpidor record per als dos treballadors morts en l'últim any

L'Ajuntament homenatja els seus funcionaris jubilats i amb 25 anys d'antiguitat en el dia de la patrona Santa Rita

22 maig 2023
Toni Pérez con los funcionarios homenajeados.
Toni Pérez con los funcionarios homenajeados.

L'Ajuntament de Benidorm ha homenatjat hui, dia de Santa Rita, als treballadors de la seua plantilla que han complit vint-i-cinc anys de servei i aquells que s'han jubilat durant els últims dotze mesos. També ha tingut un colpidor record per als dos funcionaris que han mort enguany. En un acte celebrat en la Sala d'actes de l'Ajuntament, l'alcalde, Toni Pérez, al costat de la regidora de Recursos Humans, Ángela Zaragozí, i altres membres de la Corporació, ha sigut l'encarregat d'entregar a les persones homenatjades els regals commemoratius, amb els quals es reconeix els seus anys de servici públic.

En l'últim any s'han jubilat 25 treballadors municipals de diferents àrees, mentre que 17 han complit vint-i-cinc anys de servici en el Consistori benidormer.

Després del lliurament de regals i el record als dos treballadors morts, l'alcalde ha assegurat que totes les persones reconegudes hui "són, han sigut i seran exemple de vocació de servici públic, de vocació per atendre la ciutadania". Toni Pérez ha agraït a totes elles "el servei que vau prestar durant els vostres anys en exercici, el que presteu hui dia i el que, en molts casos, continuareu prestant en el futur" per a atendre " les persones" des de les diferents dependències i instal·lacions municipals.

L'alcalde ha desitjat "feliç jubilació" a totes les persones que han dit ja adeu a la plantilla municipal; ha animat a continuar treballant des d'aqueixa vocació d'atenció als qui encara tenen al davant anys de servici; mentre que ha agraït als familiars dels morts "la tasca" exercida a l'Ajuntament pels seus éssers estimats al llarg dels anys que van estar en actiu.

L'acte ha finalitzat amb una foto de família en la qual han posat les persones homenatjades, al costat de l'alcalde i la regidora de Recursos Humans.

Santa Rita 2023
Santa Rita 2023

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h