EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

21:14 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ficció, protagonitzada per Antonio Pagudo i María Almudéver, es va rodar a la ciutat durant 16 setmanes i al setembre s'emetrà en obert

La sèrie 'Benidorm' s'estrena en AtresPlayer Premium

07 juny 2020
La serie ‘Benidorm’ se estrena en AtresPlayer Premium

'Benidorm', la sèrie rodada a la ciutat per la productora Plano a Plano per al grup Atresmedia, s'estrena hui en exclusiva en la plataforma AtresPlayer Premium. Protagonitzada per Antonio Pagudo i María Almudéver, esta comèdia romàntica té a Benidorm un personatge més de la trama al llarg dels seus huit capítols, que es van gravar a la ciutat durant setze setmanes.

El rodatge de la sèrie, amb el qual va col·laborar activament la Benidorm Film Office, es va desenvolupar en diverses localitzacions de la ciutat, acostant a les pantalles de tota Espanya enclavaments com el barri antic, les platges, El Castell, els passejos marítims, La Cala o el Racó de l'Oix.

Des de hui està disponible en AtresPlayer Premium el primer capítol de 'Benidorm': 'Del tumor a l'amor'. Cada diumenge la plataforma estrenarà un nou lliurament.

Com ja va apuntar l'alcalde, Toni Pérez, en la roda de premsa prèvia a l'inici del rodatge, la sèrie 'Benidorm' té "valors que conjuguen molt bé amb la ciutat, ja que ambdós busquen generar felicitat, una en els espectadors i una altra en els milions de turistes que la trien".

A més de l'impacte promocional, 'Benidorm' ha tingut un important impacte econòmic a la ciutat, ja que durant les setze setmanes de rodatge l'equip tècnic i artístic format per més de 80 persones es va allotjar en establiments locals. Un rodatge que va coincidir en el temps amb un altre gran projecte audiovisual que també porta el nom de la ciutat, 'Nieva en Benidorm' l'últim llargmetratge de la directora Isabel Coixet, actualment en fase de postproducció.

Després de l'estrena en exclusiva de hui en AtresPlayerPremium, 'Benidorm' s'emetrà en obert en Antena 3 el mes vinent de setembre.

Trama de 'Benidorm'

Xabier Zurita és un notari basc amb aspecte de notari basc. La seua vida és tan quadriculada com les seues camises. Solter, no sembla demanar-li més a la vida que els xicotets plaers de les seues rutines. Però tot canvia quan rep una inesperada notícia: un tumor que creix al seu cap acabarà amb ell en menys de tres mesos. Sobrepassat per la notícia, Xabi és incapaç de compartir-la amb els seus amics i presa la primera decisió imprevisible de la seua vida: fa la maleta i posa rumb a Benidorm. El lloc on la seua felicitat va ser més plena que mai. El lloc on va conéixer, en el seu viatge de fi d'estudis, al seu primer i únic amor: María Miranda. Una vegada instal·lat a Benidorm, Xabi confessa a un desconegut que té estalviat tres milions d'euros.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h