EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

00:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Prop de 2.000 persones han votat per a triar la millor tapa entre les oferides pels 18 establiments participants

'Hola Raffaella', guanyadora del Concurs de Tapes Benidorm Fest

03 febrer 2023
Tapa Fest

'Hola Raffaella', la tapa elaborada per Pinocchio Platja, ha sigut la guanyadora del I Concurs de Tapes Benidorm Fest organitzat per l'Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries (Abreca). Així ho ha decidit el vot dels comensals, que han considerat que este lingot de polenta amb crema de parmesà, ossobuco de vedella amb verdures i cruixent de risotto han sigut la tapa més suculenta de les oferides pels 18 establiments de la ciutat que han participat en el certamen.

El vot popular ha reconegut, en segon lloc, l''Explosió Ibèrica' de la Taverna Andalusa', mentre que el 'Bolet 'Morcillona' del Benidorm Fest' de La Fonda ha sigut la tercera amb més suports.

L'alcalde, Toni Pérez, ha sigut l'encarregat de lliurament el trofeu a l'establiment guanyador del certamen, que ha comptat amb un nivell de participació "elevadíssim".

Toni Pérez ha aplaudit la iniciativa d'Abreca, que aporta a "la marca Benidorm" i que s'emmarca "dins de la programació que la ciutat ha de propiciar" entorn del Benidorm Fest, un esdeveniment que té "rellevància internacional" i al qual "tots sumem".

Des d'Abreca, Álex Fratini ha agraït als 18 establiments la seua participació i com s'han bolcat amb este certamen, que a través de la televisió ha permés mostrar a escala nacional "la qualitat de la gastronomia local". Així mateix, ha agraït el suport de l'Ajuntament de Benidorm i de Turisme Comunitat Valenciana a este I Concurs de Tapes Benidorm Fest.

Després del lliurament de premis, ha sortejat una entrada doble per a la gala final del Benidorm Fest que se celebra demà dissabte, 4 de febrer, entre les prop de 2.000 persones que han votat per la seua tapa favorita a través de l'app GastroEventos. El guanyador d'este sorteig ha sigut la persona identificada amb el número 528, de nom David i amb qui contactarà Abreca per a entregar-li el seu premi.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h