EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

20:00 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Fans d'Eurovisió i del Benidorm Fest constituïxen una associació d'àmbit nacional per a promocionar el certamen

03 febrer 2024
Miembros de la nueva organización

L'Edifici Municipal del Torrejó ha acollit este dissabte la constitució oficial de l'Organització Fan del Festival de la Cançó d'Eurovisió i del Benidorm Fest (OFEB), una associació de caràcter cultural i d'àmbit nacional que naix amb l'objectiu de servir com a canal de comunicació i socialització entre els fans de tots dos certàmens. Igualment, entre els seus objectius també figuren la promoció dels mateixos com a exponents musicals i culturals d'Espanya, Europa i la comunitat internacional; així com la defensa dels valors socials i culturals que inspiren la celebració de tots dos festivals, com ara la llibertat, la igualtat, el respecte cap a la diversitat social i cultural i la solidaritat entre els pobles, tal com resen els seus propis estatuts.

El regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, al costat de la directora de Comunicació i Partipación d'RTVE, María Eizaguirre, han donat la benvinguda a esta organització d'eurofans i han desitjat als seus membres una llarga trajectòria a partir d'ara.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h