EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

05:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les persones empadronades podran realitzar la matrícula a partir del 6 de juny i els no empadronats a partir del 12

Esports inicia la campanya d'estiu amb una oferta de 53 cursos en les 12 escoles esportives municipals

26 maig 2023
Presentación cursos deportes verano2023

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm ha informat que el pròxim 26 de juny començarà la campanya esportiva d'estiu 2023 en la qual s'oferiran 53 cursos pertanyents a les dotze Escoles Esportives Municipals d'Estiu.

Eixa àmplia i variada oferta de cursos municipals es distribuirà entre les següents activitats i instal·lacions esportives: En la mar hi haurà caiac i ciri; a la platja, gimnàstica de manteniment per a adults, futbol de platja i vòlei de platja; en les pistes poliesportives i piscines del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, l'escola multiesportiva (tenis, bàsquet, patinatge, handbol, futbol sala, voleibol, pilota valenciana, esports alternatius, gimcanes, esports en la naturalesa i natació) i l'Escola de natació (aiguagim, natació infantil i adults i natació per a persones amb diversitat funcional).

Les persones empadronades a Benidorm podran realitzar la matrícula des de les nou del matí del dimarts 6 de juny. Per als no empadronats, la matrícula es podrà formalitzar a partir de les nou del matí del dilluns 12 de juny.

Les inscripcions als diferents cursos també podran dur-se a terme per internet des de l'enllaç https://deportesbenidorm.deporsite.net/inscripcion-actividades així com en les Extensions Administratives Municipals, en la mateixa Regidoria d'Esports i al Palau d'Esports.

La Regidoria recorda que per a formalitzar la inscripció en qualsevol curs es requerirà la identificació de la persona que el fa i, en el cas dels menors d'edat que no tinguen eixa documentació, se sol·licitarà la dels pares o tutors i el Llibre de Família on figure el mateix. Les inscripcions quedaran validades una vegada s'haja fet l'abonament en les terminals de pagament o, en cas d'ingrés bancari, després de presentar la còpia de l'ingrés en l'administració corresponent.

Tota la informació referent a edats, quotes, horaris i ubicació de cada curs estarà reflectit tant en la pàgina web de l'Ajuntament (www.benidorm.org) com en els fullets distribuïts en les Extensions Administratives, en la Regidoria d'Esports i al Palau d'Esports.

Cursos Deporte Verano 2023

Baixa

Cursos Deporte Verano2023

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h