EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:13 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez rep a l'alcalde de la localitat, José Rafael Pascual Llopis, que ha acudit acompanyat pels seus tècnics

El municipi de Sant Vicent del Raspeig s'interessa pel model de zona de baixes emissions de Benidorm

13 febrer 2024
El municipio de San Vicente del Raspeig se interesa por el modelo de Zona de Bajas Emisiones de Benidorm

La localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig ha mostrat hui el seu interés per conéixer el model de Benidorm per a la implantació de la zona de baixes emissions i amb eixe motiu ha visitat la ciutat l'alcalde José Rafael Pascual Llopis al costat de la regidora de Medi Ambient, María Mercedes Torregrosa i els seus tècnics municipals de Mobilitat i Medi Ambient.

El primer edil santvicentenc ha sigut rebut en el despatx d'Alcaldia pel seu homòleg Toni Pérez, en una cita en la qual també es trobava el regidor de Mobilitat de Benidorm, Francis Muñoz. Allí han pogut conéixer alguns detalls de la línia de treball que porta Benidorm en la implantació de la zona de baixes emissions i, amb posterioritat, s'han desplaçat a alguns punts de la ciutat com l'avinguda del Mediterrani, la plaça de la Hispanitat, Armada Espanyola o el carrer Tomás Ortuño, on els tècnics municipals els han explicat les actuacions fetes.

Francis Muñoz ha precisat sobre la visita que la delegació de Sant Vicent s'ha mostrat "molt interessada en tot el que han vist i en el format de ciutat que tenim" i han marxat amb l'objectiu d'"intentar aplicar actuacions similars en la seua localitat en la mesura que siga possible per a tindre un model de ZBE reeixit".

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h