EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

13:50 PM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

E 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Fundació Frax organitza esta conferència emmarcada en les 'Jornades de la Mar 2024'

El capità de navili Abel Romero diserta a Benidorm sobre la 'Geopolítica i seguretat a l'Àrtic'

24 maig 2024
El capitán de navío Abel Romero diserta en Benidorm sobre la ‘Geopolítica y seguridad en el Ártico’

El capità de navili i analista de l'Institut Espanyol d'Estudis Estratègics (IEEE) del Ministeri de Defensa, Abel Romero Junquera, va oferir en la vesprada d'ahir una conferència que va versar sobre la 'Geopolítica i seguretat a l'Àrtic'. La cita, que va tindre lloc a l'auditori de la Fundació Mediterrani s'emmarcava dins de les 'Jornades de la Mar 2024' que la fundació celebra enguany.

El també capità de navili, Joaquín Vegara, va ser l'introductor del conferenciant i d'ell va destacar que es va formar com a pilot de la US Navy per a arribar després a la base naval de Rota i tindre posteriorment diversos destins en vaixells de superfície, arribant a capitanejar dos. Abel Romero ha estat a l'Iraq, ha lluitat contra les xarxes de trànsit al Mediterrani, ha estat tres anys en la caserna general de l'OTAN a Brussel·les i està en possessió de diverses condecoracions.

En la seua conferència, Abel Romero va explicar als presents "el que està passant a l'Àrtic, especialment amb les grans potències" i va centrar la seua intervenció en assumptes com l'Àrtic com a espai geogràfic, com es governa, des de quan és important, per què ha augmentat la tensió en aquella zona i les postures i interessos dels principals països.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h