EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

08:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Després de la missa en honor al sant es va celebrar la tradicional benedicció dels animals

Centenars de veïns acudixen a l'Ermita de Sanz per a commemorar la festivitat de Sant Antoni

22 gener 2023
Bendición de los animales y misa de Sant Antoni 2023
Bendición de los animales y misa de Sant Antoni 2023

L'Horta de Benidorm ha tornat a celebrar, esta vegada en completa normalitat, la festivitat de Sant Antoni Abat. I ho ha fet, igual que en la jornada d'ahir, amb centenars de veïns que s'han acostat a la tradicional missa i la posterior benedicció de les seues mascotes.

A les 11.30 ha donat principi la missa a l'interior de la carpa instal·lada, cerimònia que ha sigut oficiada pels rectors José Luis Rodes i Venancio Ruiz. Al final d'esta, s'ha donat lectura a la llista dels 33 majorals que compondran la Comissió de 2023-24.

En la cerimònia es trobava l'alcalde Toni Pérez, així com el regidor de Festes, Jesús Carrobles, membres de la corporació municipal, el president de la comissió de Sant Antoni, José María Fuster, així com el de les Festes Majors Patronals, Vicente Solaz, les reines Angélica Morenilla i Daniela Talavera i les seues dames d'honor. També han assistit representants d'altres entitats festeres de la ciutat.

Durant l'acte religiós el sacerdot ha beneït els pans que posteriorment han sigut repartits entre els assistents. Poc després, en l'exterior de l'Ermita, tots dos rectors han procedit a la benedicció dels animals, la qual cosa ha posat el punt final als actes en honor a Sant Antoni enguany.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h