EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

06:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde i la consellera de Turisme se sumen a les celebracions, en les quals també ha participat la drag queen Sharonne en la carrossa del Benidorm Fest

Centenars de persones festegen el Benidorm Pride amb una multitudinària desfilada

09 setembre 2023
Cientos de personas festejan el Benidorm Pride con un multitudinario desfile

Centenars de persones han omplit este dissabte els carrers de Benidorm per a presenciar o desfilar en la 'Parade', l'acte central del Benidorm Pride, celebracions organitzades pel col·lectiu LGBTIQ+ i que representen el colofó de les setmanes de l'Orgull més importants d'Europa.

L'alcalde Toni Pérez, al costat de la consellera de Turisme de la Generalitat Valenciana, Nuria Montes, s'han sumat a esta desfilada reivindicativa, que han seguit des de diversos punts del recorregut al costat d'altres membres de l'executiu municipal.

Banderes arcs de Sant Martí, disfresses, carrosses, camions i molta gent a peu han mostrat la cara més diversa i acollidora de Benidorm, un referent europeu per al turisme LGBTIQ+. No en va, Ajuntament, Visit Benidorm i organització han xifrat en més de 20.000 persones la xifra de visitants que ha arribat fins a la ciutat expressament per a viure estos dies de festa i reivindicació, majoritàriament des del Regne Unit, però també des d'altres punts d'Espanya i d'Europa, amb estades que en molts casos s'arriben a prolongar fins per quinze dies.

La desfilada ha recorregut un tram del Passeig de Llevant i de l'avinguda del Mediterrani, la plaça de la Hispanitat i el Parc de l'Aigüera, fins a arribar a l'amfiteatre Julio Iglesias, on va continuar la festa durant la nit.

Entre els participants, una de les carrosses més fotografiades ha sigut la del Benidorm Fest, a bord de la qual anava Sharonne, la famosa drag queen que va participar en la passada edició del certamen i que ha compartit protagonisme al costat d'una rèplica del micròfon que s'entrega als guanyadors d'este certamen. L'edil de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, ha explicat que el Benidorm Fest ha volgut ser present en esta per a "acompanyar a un públic tradicionalment entusiasmat amb Eurovisió i també amb el *Fest i que any rere any participa massivament en el Benidorm Pride".

Igualment, la ciutat també ha il·luminat amb els colors de l'arc de Sant Martí el nou tram de la catenària del Passeig de Llevant, en senyal de reconeixement a un col·lectiu local i un mercat turístic fidel a Benidorm des de fa dècades i que és part de l'èxit de la ciutat com a destí.

Després d'una setmana de festes i activitats diverses, el Benidorm Pride arriba demà, diumenge, a la seua fi, amb la festa Pride at the Palace, que tindrà lloc en l'emblemàtica sala de festes Benidorm Palace.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h