EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

19:48 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Centenars de persones assistixen en l'ermita a la tradicional benedicció d'animals de Sant Antoni

21 gener 2018
Centenares de personas asisten en la ermita a la tradicional bendición de animales de Sant Antoni

Centenars de persones han assistit este diumenge a la tradicional benedicció d'animals que cada any se celebra en l'Ermita de Sanç amb motiu de la festivitat de Sant Antoni. Acompanyats de les seues mascotes, els veïns de Benidorm han desfilat davant un entarimat, des d'on el rector de l'ermita ha beneït als animals. Prèviament, s'ha oficiat una missa en honor al sant en una carpa situada al costat de l'ermita.

A l'acte han assistit, entre altres, l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; les reines de les Festes Majors Patronals, Fatima Carrobles i Anna Calbo, junt amb les seues dames d'honor; els presidents de la Comissió de Festes i de l'Associació de Penyes, Paco Marín i Dani Luque; i els representants de les diferents festes que se celebren en l'ermita: Cavalcada de Reis, Sant Isidre i El Roser. Entitats que enguany han col·laborat amb l'Ajuntament en l'organització dels actes de Sant Antoni a causa de l'absència de majorals d'esta festivitat.

Al llarg del matí les entitats festeres de l'Horta han posat a la venda diversos productes típics com a embotits, 'bollos' a la paleta i pa de llenya.

La benedicció d'animals ha posat punt final als actes de Sant Antoni, després de la romeria i l'ofrena de flors celebrades ahir.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h