EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

00:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El benefici de les vendes de l'exemplar es destinarà a les obres socials del Club de Lleons de Benidorm

Blanca Navarro presenta a Benidorm el seu llibre 'Al salir de Yad Vashem' amb la finalitat de "mantindre viu l'esperit de l'holocaust"

02 juny 2023
Presentación libro de Blanca Navarro

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm va acollir en la vesprada d'ahir la presentació del llibre 'Al salir de Yad Vashem', de l'autora benidormera Blanca Navarro, un acte que va comptar amb la presència de l'alcalde en funcions, Toni Pérez i altres membres de la corporació, a més de nombrós públic i representants de diverses associacions locals.

El regidor de Cultura en funcions, Jaime Jesús Pérez, va ser l'encarregat de presentar a l'autora fent una breu biografia de la mateixa i ressaltant l'interés que va despertar en ella tot el relacionat amb el món jueu des de la seua primera visita a Israel.

També Juan José Galiana, president del Club de Lleons, entitat col·laboradora en la presentació, va ressaltar l'objectiu de l'obra que és, va dir, "previndre la deshumanització" i va titllar a Blanca Navarro de "persona atenta i pròxima". D'ella va assenyalar igualment que és membre del Club de lleons local "i el seu esperit 'leonístic' no s'acovardix malgrat residir fora de la ciutat". Galiana va recordar que el benefici de les vendes de l'exemplar serà destinat a les obres socials de l'entitat.

Per la seua banda, l'autora va indicar que la fi de la seua obra és "mantindre viu l'esperit de l'holocaust", del qual va afirmar "no va començar en 1944 amb la denominada 'solució final', sinó en els anys trenta quan Hitler guanya les eleccions i un mes després estaven il·legalitzats la resta de partits polítics".

En opinió de Blanca Navarro, a pesar que han passat molts anys d'allò "encara hui hi ha situacions que es repetixen". En aqueix punt va citar que en 1936 "no van deixar participar als jueus en els Jocs Olímpics i hui se celebra un Mundial de futbol a Qatar. També assistim a crims de guerra atroços a Ucraïna i no podem fer-hi res".

Navarro va tancar la seua intervenció apel·lant a "mantindre viva la memòria i traure una lliçó de tot això perquè cal no oblidar que som els mateixos éssers humans que llavors, amb els mateixos mecanismes". "Hem de fer-ho perquè els nostres joves isquen enfortits en els seus valors i eixes situacions no es tornen a repetir" va postil·lar.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h