EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

11:11 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Poc núvol

SE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez recull el premi especial a Benidorm per ser un referent i per la seua dimensió i promoció turística internacional

Benidorm rep un nou guardó pel seu lideratge internacional

27 maig 2022
Premio.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, va recollir ahir tard, en la primera Gala de la Tomaca del Perelló prèvia a la Fira que celebra la localitat albuferenca de la Ribera el pròxim cap de setmana, el premi especial concedit a la ciutat de Benidorm per la seua dimensió i promoció turística internacional, que l'ha convertida en referent nacional i internacional.

Pérez va agrair el guardó i va destacar l'esforç desenvolupat per esta ciutat per a "posicionar-se en lloc preferent, mantindre's i aconseguir el lideratge" que el premi reconeixia.

La Gala, primera que es realitza, prologa la tradicional Fira de la Tomaca del Perelló que se celebra enguany del 3 al 5 de juny centrada en el cultiu d'esta fruita botànica que ha assolit ser un referent nacional i que paral·lelament desplega unes jornades gastronòmiques centrades en ella i en el producte de proximitat.

Van ser també guardonats anit el president d'AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado, i la Federació d'Oci i Turisme (FOTUR). Al costat d'ells, diversos emprenedors i col·laboradors en la promoció de la tomaca, producte que ha donat renom al Perelló, així com a famílies productores. Un entranyable premi especial va ser per a la pionera emprenedora del cultiu en les terres riberenques de l'Albufera.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h