EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

01:27 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des de les platges i El Castell, les presentadores Nieves Álvarez i Julia Varela recorden amb la seua actuació algunes de les cançons que han representat a Espanya en Eurovisió

Benidorm Fest calfa motors en 'Telepasión 2021'

26 desembre 2021
Telepasión

El Benidorm Fest, l'esdeveniment que se celebra el mes vinent a la ciutat i en el qual es triarà al pròxim representant d'Espanya en Eurovisió, calfa motors. Prova d'això, la presència del Benidorm Fest en l'especial 'Telepasión 2021' emés este passat divendres per Radiotelevisió Espanyola (RTVE), en el qual, com a avantsala al gran esdeveniment eurovisiu, les presentadores Nieves Álvarez i Julia Varela van recordar alguns dels temes amb els quals Espanya ha participat en festival al llarg de la seua història.

Els números musicals interpretats per totes dos des d'enclavaments tan icònics com la platja i el Passeig de Ponent o El Castell es van rodar a la ciutat el mes de novembre passat.

El programa complet es pot vore en https://www.rtve.es/play/videos/telepasion-espanola/telepasion-airlines…. Les actuacions de Nieves Álvarez i Julia Varela a Benidorm arranquen entorn del minut 26:30.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h