EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

23:00 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La soprano Marlene Aquino va acompanyar a l'orquestra sobre l'escenari del centre cultural

Benidorm estrena 2023 amb ple absolut en el concert d'Any Nou de l'Orquestra Simfònica de la UM

02 gener 2023
Concierto Año Nuevo

Benidorm va estrenar anit 2023 amb ple absolut a l'auditori del centre cultural amb motiu del concert d'Any Nou oferit per l'Orquestra Simfònica de la Unió Musical, que va estar acompanyada per la soprano Marlene Aquino. Un concert en el qual l'Orquestra Simfònica va estar dirigida per Rafa Gómez i al qual van assistir, entre altres, l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez.

'Obertura La Gazza Borda' de Gioachino Rossini va ser la peça d'obertura del concert, en el qual també es van sentir peces d'alguns dels compositors més coneguts dels últims dos segles, part de les quals van sonar també en la veu de Marlene Aquino. 'Il bacio' de Luigo Arditi, 'Cançó de La Nimfa (La vídua alegre)' de Franz Lehár i 'El vals de l'Emperador' de Johann Strauss fill van completar la primera part del recital.

La segona meitat del concert, l'Orquestra Simfònica va executar 'Je veux vivre (Romeo i Julieta)' de Charles Gounod, 'Vals del ballet La Bella Dorment' de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, 'Carceràries (Les filles del Zebedeo) de l'espanyol Ruperto Chapí, 'La cançó del Colom' de la sarsuela 'El barberillo de Lavapiés' i 'El Danubi blau' de Johann Strauss fill.

Ja fora de programa, l'agrupació sota la batuta de Rafa Gómez va interpretar la peça 'I could have danced all night' del musical 'My fair lady'. L'Orquestra Simfònica de la UM va tancar el concert d'Any Nou al més pur estil vienés amb 'La Marxa Radetzky', composició que el públic va acompanyar amb palmes de manera entusiasta.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h