EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

12:38 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'edil d'Espai Públic, Francis Muñoz, recorda que els treballs tenen com a objectiu "prolongar la vida útil d'estos elements"

Benidorm escomet labors de manteniment i conservació en el mobiliari urbà

24 agost 2023
Mobiliario urbano

La Regidoria d'Espai Públic de l'Ajuntament de Benidorm està desenvolupant treballs de manteniment i conservació del mobiliari urbà, especialment en la zona centre i barri antic de la ciutat. Les actuacions se centren fonamentalment en bancs, papereres, columnes, fanals i pilons.

Segons ha explicat l'edil Francis Muñoz, s'està actuant en carrers com a Albereda, Gambo, Santa Faç, Alacant i transversals, Passeig de Colón, Sant Pere, Ametlers, Tomás Ortuño, Jaume I, Russafa i adjacents entre altres.

Igualment, la brigada de Servicis Tècnics està realitzant labors d'obra de paleta per a l'arranjament de la balustrada de Ponent i l'escala d'accés a la plaça del Castell.

Entre altres treballs s'està procedint a la reposició de pilons al carrer Ametlers, en el passeig de la Carretera amb Tomás Ortuño, en la plaça de Sant Jaume, Gambo i Martínez Alejos. S'han reparat bancs al Parc d'Elx, en concret s'han substituït llistons que es trobaven trencats o deteriorats.

Muñoz ha indicat que els treballs "es duen a terme per a prolongar la vida útil del mobiliari urbà i al mateix temps millorar l'estètica i la seua imatge". L'edil ha fet una crida als ciutadans "perquè tinguen en compte que el mobiliari és de tots i cal cuidar-lo com si fora de cadascun. Volem tindre l'entorn urbà tan bé com siga possible com es mereixen els nostres veïns i turistes".

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h