EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

23:33 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant la jornada d'ahir, l'equip va rodar al Castell i al Mal Pas

Benidorm, escenari d'una nova producció de Bollywood

08 març 2022
Film Office Bollywood

La potent indústria cinematogràfica de l'Índia, popularment coneguda com a Bollywood, ha posat els seus ulls a Benidorm, que es convertirà en un dels escenaris de la pròxima pel·lícula de la productora 'People Media Factory LLP'. Durant tota la jornada d'ahir, l'equip del llargmetratge 'Rama rao on duty' va estar rodant en dos localitzacions molt emblemàtiques de Benidorm, com la Plaça i Replaceta del Castell, així com a la platja del Mal Pas.

Les condicions meteorològiques no van impedir el rodatge de les seqüències previstes a Benidorm, que es va iniciar a primera hora del matí i en el qual va participar un equip de 30 persones. L'alcalde, Toni Pérez, i la regidora de Patrimoni Històric, Ana Pellicer, es van acostar al rodatge per a donar la benvinguda al productor del film i als integrants de l'equip. Durant esta visita al 'set' el productor de 'Rama rao on duty' va destacar la gran faena i diligència de la Benidorm Film Office.

Toni Pérez ha recordat que "Benidorm ja va acollir en l'estiu de 2016 un rodatge amb la signatura de Bollywood, la qual cosa evidencia que la ciutat resulta atractiva per a les produccions d'una indústria que cada any arrossega al cinema a milers de milions d'espectadors a l'Índia". "Estes pel·lícules suposen una plataforma de promoció de la nostra destinació en un mercat en el qual no desenvolupem accions directes, al mateix temps que ens permet arribar a espectadors d'esta nacionalitat que residixen en diferents punts d'Europa i que, en conseqüència, té més fàcil viatjar a Espanya", ha apuntat.

L'alcalde ha incidit en què "des que comencem 2022 l'activitat i presència audiovisual ha sigut molt intensa a Benidorm, començant amb el Benidorm Fest, i tot indica que esta tònica es mantindrà en les pròximes setmanes i mesos, en les quals la ciutat tornarà a ser plató de rodatges de sèries i escenari de campanyes publicitàries de grans marques".

Després del seu pas per Benidorm, el rodatge de la pel·lícula 'Rama rao on duty' viatjarà a altres localitzacions de la Costa Blanca i la geografia espanyola. Esta producció està dirigida per Sarath Mandava i protagonitzada per les intèrprets Divyansha i Rajisha Vijayan, i per l'actor Ravi Teja.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h