EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

16:19 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde destaca que tots dos vehicles compten amb l'equipament necessari per a donar "el millor servei i les màximes garanties"

Benidorm amplia el parc mòbil de la Policia Local amb dos quads per a vigilància de platges

15 juny 2022
Imagen de los quads de la Policía Local.

La Policia Local de Benidorm ha incrementat el seu parc mòbil amb la incorporació de dos quads tot terreny que prestaran servici de vigilància de platges durant l'època estival. Els dos vehicles han sigut presentats este matí en la plaça de S. M. Els Reis d'Espanya, amb la presència de l'alcalde Toni Pérez, i els regidors de Platges i Seguretat Ciutadana, Mónica Gómez i Lorenzo Martínez.

Els quads compten amb tot l'equipament necessari per a prestar el servici i disposen d'un sistema de refrigeració líquida, suspensió davantera i posterior amb precàrrega de cinc posicions, manege mecànic i frens de doble disc hidràulic. A més compten amb un kit complet d'elements prioritaris de llums, sirenes i doble llum roja d''alt', un ganxo de remolc davanter, barra estabilitzadora i cabrestant.

Poden suportar una càrrega davantera de fins a 120 quilos i posterior de fins a 600 quilos.
L'alcalde de Benidorm ha destacat que amb l'ampliació del parc mòbil "prestem el millor servei de vigilància de les platges, ja que tots dos vehicles tenen totes les característiques tècniques necessàries per a un servei de garanties". En eixe sentit, Pérez ha subratllat que per a oferir el millor servei "dotem dels recursos humans i els posem a disposició tot el que siga necessari perquè les platges i els servicis municipals lluïsquen amb la màxima seguretat, garanties i la seua màxima esplendor".

Pérez ha qualificat l'estiu que està a punt d'arribar com "molt especial" i d'aquí ve que haja remarcat que "fem un esforç extraordinari perquè la seguretat, neteja i garanties siguen les màximes perquè Benidorm és una referència en la qual molts altres es miren".

Imagen de los quads de la Policía Local de Benidorm y el alcalde Toni Pérez.
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h