EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

00:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Del 18 al 20 de novembre la ciutat serà seu del BeniCon, que inclou exposicions, karaoke, xous, visites i moments amb els actors i actrius de la sèrie 'Benidorm'

Benidorm acollirà la primera trobada de fans de la sèrie de la ITV que porta el nom de la ciutat

17 novembre 2022
Serie Benidorm

La reeixida sèrie 'Benidorm' del canal britànic ITV tornarà a la ciutat des de demà fins al diumenge, encara que en esta ocasió no serà per a gravar nous capítols, sinó per a celebrar una trobada amb els fans d'esta 'sitcom' que es va prolongar per deu temporades des de 2007 fins a 2018.

El creador de la sèrie, Derren Litten ha organitzat el BeniCon, la primera reunió de fans de la mateixa en la qual participaran l'elenc d'actors i actrius, així com l'equip tècnic. Per a l'ocasió hi haurà també una exposició de vestuari, decorats i records de la programació, un karaoke en el local Neptune's i una nit de gala al Benidorm Palace.

La convenció tindrà lloc a l'hotel Meliá durant els tres dies des de les deu del matí fins a les sis de la vesprada amb exhibició de vestuari i attrezzo, preguntes i respostes als creatius i a l'equip que va treballar en la sèrie. Serà a més una magnífica ocasió per a prendre fotografies al costat dels personatges de la ficció que siguen presents en la cita.

La trobada inclourà també concursos, disfresses, bars temàtics i cerques d'ubicacions. Igualment, es faran viatges addicionals a llocs de la sèrie com 'l'illa Peacock' i les Fonts del Algar. El moment àlgid de la trobada serà la Gala Reunió Xou al Benidorm Palace, un espectacle que serà presentat per Derren Litten, creador i escriptor de la sèrie.

Els organitzadors han aventurat que l'esdeveniment serà tot un èxit perquè ja estan venudes totes les reserves del mateix des de fa diverses setmanes.

'Benidorm' va ser una sèrie en clau de comèdia britànica creada per Derren Litten que va tindre deu temporades des de l'1 de febrer de 2007 fins al 2 de maig de 2018 amb notable èxit. La sèrie va començar a emetre's pel canal ITV i narrava les vivències d'una sèrie de turistes britànics que s'allotgen en un hotel de la ciutat.

A l'hotel s'allotgen turistes britànics que no es coneixen entre ells, però que tenen històries paral·leles.

La sèrie va ser molt aclamada per la crítica britànica fins al punt de rebre durant la seua trajectòria dos premis National Televisió Awards, i nominacions als British Comedy Awards i als premis BAFTA. Va arribar a tindre una audiència de quasi huit milions d'espectadors en la seua quarta temporada, encara que mai va baixar dels 4,5 milions.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h