EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:58 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'equip de rem aconseguix el seu primer desafiament internacional: cobrir remant la distància entre Benidorm i Venècia

Anémona conquesta Venècia a colp de rem

19 maig 2024
La última etapa ha discurrido por aguas de Venecia

L'objectiu era recaptar fons contra el càncer de mama.
En l'etapa final han recorregut els 32 quilòmetres de la famosa 'Vogalonga' que discorre pels canals de la ciutat italiana.

Trenta dones de l'equip de rem d'Anémona Marina Baixa, el Grup d'Autoajuda per a Dones Afectades per Càncer de Mama i Ginecològic de Benidorm i la comarca, han coronat hui un nou repte solidari, el primer amb caràcter internacional, després de cobrir a colp de rem els 3.200 quilòmetres de distància que separen Benidorm de Venècia i finalitzar l'última etapa, de 32 quilòmetres de distància, remant pels canals d'esta ciutat italiana.

'Per te Venezia' és el nom que li han donat a este desafiament internacional, en el qual a més de l'equip de rem d'Anémona també ha col·laborat personal del Club Nàutic Benidorm, així com la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer; i els regidors d'Igualtat i Esports, Ángela Zaragozí i Javier Jordá, que també s'han sumat a participar en el repte al costat d'altres edils de la Corporació municipal.

El repte s'ha prolongat durant tot l'últim mes, en el qual han cobert la major part del recorregut per etapes remant per la badia de Benidorm, dirigides pel seu entrenador Ramón Garrigós. Ahir, dissabte, tota l'expedició es va desplaçar fins a Venècia, on també s'han emportat dos llaüts dels equips de rem, el Santa Anna i el Sant Antoni, per a finalitzar hui allí, in situ, este repte, en una etapa que a més ha sigut "multitudinària i memorable".

Com ja va explicar en el seu moment la presidenta d'Anémona, María Botella, esta última etapa es va idear fent-la coincidir amb la famosa 'Vogalonga 2024', una prova de 30 quilòmetres que discorre entre Venècia i Burano, que va nàixer a mitjan anys setanta per a conscienciar sobre els efectes perjudicials dels vaixells de motor en els canals. D'esta manera, a més de la seua faceta esportiva i per a recaptar fons amb els quals secundar diferents investigacions sobre el càncer de mama, esta nova aventura d'Anemone també ha tingut un vessant mediambiental.

Pel que fa a la seua contribució solidària, Anémona ha aportat com a partida per a este repte una quantitat de 6.000 euros, mentre que cadascuna de les participants també ha donat de manera voluntària un altre mínim de 100 euros al desafiament, als quals s'han sumat altres col·laboracions d'espònsors i patrocinadors. Tots els diners recaptats serà donat a Geicam, el grup líder en investigació en càncer de mama a Espanya i que està constituït per més de 900 investigadors que treballen en més de 200 centres de tot el país per a intentar frenar esta malaltia.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h