EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Trenta dones afectades pel càncer de mama cobriran des de demà fins al 19 de maig els 3.200 quilòmetres entre totes dos ciutats, finalitzant en la 'Vogalonga 2024'

Anémona afronta el seu primer desafiament solidari internacional: unir Benidorm i Venècia remant per a recaptar fons

16 abril 2024
Anémona afronta su primer desafío solidario internacional: unir Benidorm y Venecia remando para recaudar fondos

Trenta dones de l'equip de rem d'Anémona Marina Baixa, el Grup d'Autoajuda per a Dones Afectades per Càncer de Mama i Ginecològic de Benidorm i la comarca, iniciaran a partir de demà un nou repte solidari, el primer amb caràcter internacional, que porta per nom 'Per te Venezia'. Este desafiament consistix a cobrir a colp de rem els 3.200 quilòmetres de distància que separen les dos ciutats i ha sigut presentat hui a l'Ajuntament de Benidorm per la presidenta d'Anémona Marina Baixa, María Botella; l'entrenador de l'equip de rem Ramón Garrigós; i els edils d'Igualtat i Esports, Ángela Zaragozí i Javier Jordá.

A més de la seua faceta esportiva, el repte ideat per l'equip de rem d'Anémona tindrà com a finalitat principal recaptar fons per a donar suport a les diferents investigacions de Geicam per a frenar el càncer de mama. María Botella ha indicat que Anemone aportarà com a partida per al mateix una quantitat de 6.000 euros, mentre que cadascuna de les participants donarà de manera voluntària altres 100 euros al desafiament. "A partir d'ací, tot aquell que vulga participar com a patrocinador o col·laborador serà benvingut", ha apuntat la presidenta d'esta entitat, que ha recordat que el repte compta ja amb el suport de l'Hospital Clínica Benidorm, amb el espònsor de les samarretes, i amb la col·laboració de Marco Asensi, autor d'un quadre que se sortejarà.

A més de les 30 dones que formen l'equip d'Anemone, de voluntaris i d'esportistes i entrenadors del Club Nàutic Benidorm, María Botella ha explicat que al repte 'Per te Venezia' se sumaran també quatre regidors del govern local: la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, i els edils Ángela Zaragozí, Javier Jordá i Mariló Cebreros, que "formaran part de les tripulacions és, remaran durant tot este mes braç a braç amb els nostres equips i ens acompanyaran per a finalitzar el repte in situ i donar-nos tot el seu suport. És molt important tindre-us al nostre costat", ha agraït la presidenta d'Anemone.

En què consistix el desafiament?

'Per te Venezia' es desenvoluparà durant una mica més d'un mes. En concret, entre demà, dimecres, i el 19 de maig, i tindrà com a escenari dos espais diferents: el primer d'ells, Benidorm, des d'on partirà la primera etapa de 10 quilòmetres de distància; i l'últim, Venècia, on conclourà la prova el 19 de maig, coincidint amb la 'Vogalonga 2024', una prova de 30 quilòmetres que discorre entre Venècia i Burano, que va nàixer a mitjan anys setanta per a conscienciar sobre els efectes perjudicials dels vaixells de motor en els canals.

Entre totes dos dates, els participants en el repte cobriran de manera virtual les etapes entre Gènova, Nàpols, Palerm i Bari, remant per la badia de Benidorm, fins a completar els 3.200 quilòmetres de recorregut. O, segons els càlculs que han realitzat els organitzadors, amb una mitjana d'una mica més de 100 quilòmetres per cadascuna de les participants, abans de desplaçar-se fins a la ciutat italiana per a finalitzar in situ el desafiament, tal com ha explicat Ramón Garrigós.

Finalment, l'entrenador del Club Nàutic ha indicat que en el desafiament desplaçaran fins a Venècia dos llaüts dels equips de rem, la Santa Anna i el Sant Antoni, que seran els que discórreguen pels canals al costat dels milers de participants en la 'Vogalonga 2024'.

Tant Javier Jordá com Ángela Zaragozí han traslladat públicament l'agraïment a Anémona Marina Baixa i al Club Nàutic per comptar amb ells per a participar en este objectiu. El regidor d'Esports, ha destacat, a més, el factor mediambiental d'este desafiament i l'"esperit continu de superació" de les dones que formen part d'esta agrupació.

Per part seua, la regidora d'Igualtat, ha manifestat que "gràcies a este repte el nom de Benidorm traspassarà les fronteres del nostre país". Finalment, ha indicat que "estem molt orgullosos del treball d'Anémona i del Club Nàutic" i que accions com esta "ens fan ser-ho cada dia encara més".

Anémona afronta su primer desafío solidario internacional: unir Benidorm y Venecia remando para recaudar fondos
Audios relacionados
Corte voz 1 Javier Jordá
Audio file
Corte voz 2 Garrigós
Audio file
Corte voz 3 Garrigós
Audio file
Corte voz 4 Garrigós
Audio file
Corte voz 5 María Botella
Audio file
Corte voz 6 María Botella
Audio file
Corte voz 7 Angela Zaragozí
Audio file

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h