EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:01 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Juanan Fernández repetix en el podi, un any més, amb un temps de 18 minuts i 28 segons

675 inscrits, nou rècord de participació en el Cros Solidari del Doble Amor

12 maig 2024
Cross Solidario Doble Amor.
Cross Solidario Doble Amor.

Al voltant de les 9.00 del matí van començar a congregar-se els participants en els exteriors de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, just en l'inici del Parc del Moralet, en un ambient de festa que augurava una jornada per al record.

La prova, en benefici de l'Associació Doble Amor, ha sigut organitzada, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports, pel Rotary Club de Benidorm. Ha comptat amb la participació del TM Benidorm, de l'equip de futbol adaptat del Benidorm Foietes, els centres adaptats de la Nucia i 'El Faro' de l'Alfàs del Pi, del Club d'Atletisme Benidorm i l'organització tècnica de Grup Brotons.

En total han sigut 675 inscrits, 220 en la modalitat de corredors, 115 en marxa nòrdica i 340 infantils. Entre ells, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el regidor d'Esports, Javier Jordá.

Amb una mica de retard sobre l'horari previst, Toni Pérez i Javier Jordá, al costat de Juan Ángel Ferrer, president del Rotary Club Benidorm, i Juan Manuel López, del Doble Amor, feien sonar la botzina que iniciava l'inici de la carrera. Poc més tard va arribar el torn de la marxa nòrdica i senderista i, finalment, les carreres infantils.

Entre les persones inscrites bona part de la corporació municipal, de l'equip de govern, com la regidora de Benestar Social, Ángela Zaragozí, i també de l'oposició. Així mateix, els diputats autonòmics José Ramón González de Zárate, Manuel Pérez Fenoll i Mario Villar.

Juanan Fernández, del Club d'Atletisme Benidorm, com en anteriors ocasions, ha sigut el primer a travessar la línia de meta, amb un crono de 18.28, en segon lloc, Rubén Caballero, amb 19.05 i en tercer, Adrián Fortuno, amb 19.07, els dos també del CA Benidorm.

En dones, Nicole Kronsbein, del CA Castalla va travessar la meta amb 22.50, seguida per Mónica Doménech (independent), amb 29:03 i Ana Alfado, de l'Alphas Winmming Poll, amb 32:39.

Els beneficis d'esta activitat es destinaran a finançar les activitats que realitza l'Associació Doble Amor en la defensa, protecció i formació de les persones amb discapacitat intel·lectual que presta servici no solament a Benidorm, sinó també a moltes persones de la província.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h